Rock Severler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cathlack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
SertMekan'da Neler Var:

- Adana'daki amatör müzik gruplarını tanıyabilir, demolarını dinleyebilir ve videolarını izleyebilrsiniz.
- Eğer bir müzik grubunuz varsa demolarınızı ve videolarını SertMekan.com'da yayınlayabilir, tantımınızı ve konser duyurlarınızı SertMekan üzerinden yapabilirsiniz.
- Adana'daki konserlerin fotoğraflarını görebilir ve videolarını izleyebilirsiniz.
- Ücretsiz ilan verebilir, satmak istedikerinizi satar, almak istedikerinizi alır, grup vb. şeyler için eleman bulabilirsiniz.
- Profilinizi ve arkadaş listenizi oluşturabilir, profilinize fotoğraflarınızı ve videolarınızı ekleyebilirsiniz.
- AdanaRock Forum'da rock müzikle iligli görüşlerinizi yazabilir, paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Not: Rock müzikle ilgilenen ve SertMekan'da aktif görev almak isteyen arkadaşlar ilgili bölümlere editör ve moderatör olabilirler... iletişim: sertmekan@sertmekan.com

http://www.sertmekan.com

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Bizim konu başlığı altında paylaşsaydın be dostum güzel adres değerlendirilir sağol ;)

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
warkortali dedi ki:
Bizim konu başlığı altında paylaşsaydın be dostum güzel adres değerlendirilir sağol ;)
Çok afedersin unuttum desem :(
Artık konuyu açmış bulundum
Pardon ;)

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
cathlack dedi ki:
warkortali dedi ki:
Pardon ;)

Adanalı grup Poligami'i unutmadım Spacem de kullanıyorum ;)

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
cathlack dedi ki:
warkortali dedi ki:
cathlack dedi ki:
warkortali dedi ki:
Pardon ;)

Adanalı grup Poligami'i unutmadım Spacem de kullanıyoprum ;)
Ciddi mi :)
Umarım beğenmişsindir :)

Gerçekten çok iyiler yolları açık olsun .. Bashi geçen grup ile ilgili]http://www.shiftdelete.net/forum/poligami-t9069.0.html[/url]

garintsi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
güzel olmuş.... zaten joomla tasarımlar genelde iyi oluyor... hayırlı olsun pek tanınmamış ama zamanla o da olur bende rock ile yakından ilgileniyorum ama senin sitende de yönetici olmak isterdim ama bir çok sitede yöneticiyim hepsine yetişemiyorum:P