Robux veren siteler

Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar , Google'da robux veren siteler yazıyorum karşıma birsürü site çıkıyor. Robux ücretsiz olan bir siteye tıkladım ancak robux vermedi. Peki GERÇEKTEN robux veren siteler var mı varsa neler?:(

Mert Şefik

Profesör
Reaksiyon puanı
3,580
Bilmem ama yüzde 100 gerçek yazıyordu :(
Bundan sonra canın oyun isteyince mesala gta v ,giogle de ara :%100 virüssüz gta5 indir full bedava full virüssüz,ilk çıkani indir
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslında bu tip şeyleri gerçekten veren siteler ve uygulamalar var. ama çok araştırmak lazım. bedava cs skini topluyodum ordan biliyorum
If you dont pay to product you are the product

Steve Jobs

Enkaren

Asistan
Reaksiyon puanı
57
Böyle Şeyler Var fakat tamamen bedava sayılmaz çalışarak kazanıyorsun
Mesela "KiwiPoints" diye bir site var orda reklamları izleyip anketleri tamamlayarak puan kazanıyorsun ve kazandığın puanlarla robux gibi farklı farklı ödüller alabiliyorsun. Ama yinede dikkatli ol Virüs Çok fazla var internette.

Reaksiyon puanı
427
Bazı sitelerdeki görevleri yaparak mesela bu oyunu indir 1 saat oyna veya bu anketi yap bu reklamı izle gibi 2 robux filan veriyor.

404 Not Found

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,852
Robux yazıp ilk gördüğüm websitesine girdim, Kaspersky virüsün inmesini engelledi.

muholastikkoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bedava Robux için programlar var 2 3 ay önce binlerce robux basıyordum hala çalışıyor isteyen kullansın rica ederim

Bedava Robux için programlar var 2 3 ay önce binlerce robux basıyordum hala çalışıyor isteyen kullansın rica ederim
ama bat atılmıyormus olmuyo