Merhaba ben roborock s5 max olanını aldım 1 ay önce. Hayatımda beni bu kadar memnun eden birsey olmamıştı. Bu modelde paspas da yapiyor ve gerçekten cok güzel temizliyor kızlar. İlk açılışta evi gezerken evin haritasını çıkarıyor ve uygulamasından nereyi supurmesi gerektiğini söyleyebiliyorsunuz robota.ilgilenenler olursa videosunu cektim gonderebilirim. Bu arada turkiyede tükenmiş bu aralar. Burda fiyatlar 6500 civarı iken gümrük vergisiyle birlikte 4100 tl ye aldım. Linki buradan yazmayayım direkt reklam olmasın. (PM atabilirsiniz)
Bu arada bilgi amaçlı söyleyeyim bu alet varken bunu her gün çalıştırdığınızda evde zaten toz hiç olmuyor. Diğer yüzeyler falan da çok tozlanmıyor. Bu alet bir de paspas çektiği için az miktar oda kokusu koyunca suya mis gibi oluyor yerler ve tüm ev harika bir şey.
Bu arada bilgi amaçlı söyleyeyim bu alet varken bunu her gün çalıştırdığınızda evde zaten toz hiç olmuyor. Diğer yüzeyler falan da çok tozlanmıyor. Bu alet bir de paspas çektiği için az miktar oda kokusu koyunca suya mis gibi oluyor yerler ve tüm ev harika bir şey.