Robben'den Galatasaray Açıklaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Arjen Robben Türkiye'ye transfer olacağı iddialarına yanıt verdi.

Hollandalı yıldız Arjen Robben Türkiye'ye gelip gelmeyeceği hakkındaki iddialara cevap verdi.

Adı Galatasaray'la anılan Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı, konuyla ilgili şunları söyledi;

TÜRKİYE'YE GİTMİYORUM

Hollanda'da bir radyo istasyonuna konuşan Robben, "Türkiye'ye gitmiyorum. Ne kulübümle ne de benimle bu konuda iletişime geçen olmadı. Münih'te kalmak istiyorum. Burayı çok seviyorum." dedi.

KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Wembley'de 25 Mayıs'ta Borussia Dortmund ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi final karşılaşması için de düşüncelerini dile getiren 29 yaşındaki futbolcu; "Bu yıl kupayı kazanmak zorundayız. Dortmund maçı Son 4 sene içinde oynayacağımız 3. finalimiz olacak. Artık bu kupayı almalıyız." diye konuştu.

Kaynak

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Bundan belki 2-3 ay önce alabilmek mümkün olabilseydi de şu anda bence de çok zor bir durum.
Adam acayip pirim yaptı Barça'ya karşı olan formuyla...
Muhtemelen Münih'te kalacaktır.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
takımı bırak Türkiye ligine gelmem demiş.büyük hayaller kurmamak lazım.
her sene iyi dereceler lazım bir iki takıla değil anadolu kulüplerimizinde başarıya ulaşması ligin kalitesi artması lazım belki ilerde ligimizde böyle yıldızları böylece izleyebiliriz.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Hollanda'da bir radyo istasyonuna konuşan Robben, "Türkiye'ye gitmiyorum. Ne kulübümle ne de benimle bu konuda iletişime geçen olmadı. Münih'te kalmak istiyorum. Burayı çok seviyorum." dedi.

konuşa konuşa radyoya mı konuşmuş, hahaha hiç güleceğim yoktu :D

Bu da benim haberim,

Robben : Neden olmasın?

Zimbabwe'nin bir radyo yayınına katılan Robben, Galatasaray'da oynamak ister misin sorusuna, Galatasaray Avrupa'nın en iyi takımı olmaya aday. Geçen sezon çok iyi bir kadro kurdular, Drogba, Sneijder gibi dünya yıldızlarını kadrolarına kattılar. Güzel bir teklif gelirse neden olmasın diye cevap verdi.

Şampiyonlar ligi final maçının zor geçeceğini belirten Robben, "Ne olursa olsun, bu kupayı almak istiyoruz." dedi.

Kaynak: İkindi

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Hayal kurmak güzel şey.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hayal kurmak tabii ki güzel. Hele ki böyle futbolcuları transfer gündemine dahi alamayacak takımlar varken.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
robben bu arkadas formda en buyuk ligin finalınde hayal kurmaya gerek yok

ha sole olsaydı gelebılırdı belkı

b.munıh daha gruplardan cıkamasaydı robben ılk 11 de oynayamasaydı oynasada bı halta yaramasaydı
ühem daha bu adam genc bıraz yaslanması lazım bu lıge gelmese ıcın 32-33-34 olması lazım

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Robben'in öyle ya da böyle satilacagini düsünüyorum. Türkiye ligine gelmese bile mutlaka takimdan yollanacak.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yalan oldu yav.
Gelseydi süper olurdu.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
robben bu arkadas formda en buyuk ligin finalınde hayal kurmaya gerek yok

ha sole olsaydı gelebılırdı belkı

b.munıh daha gruplardan cıkamasaydı robben ılk 11 de oynayamasaydı oynasada bı halta yaramasaydı
ühem daha bu adam genc bıraz yaslanması lazım bu lıge gelmese ıcın 32-33-34 olması lazım

Hamit oynamadı mı o finalde? Eboue oynamadı mı? Drogba, Sneijder oynamadı mı? Onlar transfer gündemindeyken de aynen bunlar söyleniyordu. Eğer başka bir takımdan bahsediyor olsaydık hayal denilebilirdi, ama söz konusu GALATASARAY. Hayal, imkansız denilen birçok şeyi başarmış ama bazı kesimleri hala susturamamış bir takım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
susmazlar, robbeni alsak messi gelmez hayal kurmayın derler. Geçen senenin finalisti ve kupanında sahibi drogba şuan kadromuzda :) Robben gelirmi gelmezmi? çokta lazım değil gelirse kadroya girmeye çalışır:)

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
çok zor galatasaraya gelmesi bence

danceinthedark

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış aynı o hesap işte

Empatik

Profesör