Rival 110 vs G102

Yusuf_Yuşâ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
46
Arkadaşlar şuan aktif olarak Gamepower Bane kullanmaktayım ve sensörü aşırı dandik özelikle CSGO da ani refleksler de takılıyor. Şimdi ise özelikle CSGO için yeni bir mouse arıyorum ve G102 ile Rival 110 arasında kaldım. Rival 110 daha iyi gibi duruyor fakat 250TL gibi bir fiyatı gerçekten hakediyor mu? Ya da G102 ile arasındaki fiyat farkına değecek bir fark var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@utkuversus.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906

macitizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
g102 fiyatları çok yükseldi (her şey gibi mouse fiyatları çok yükseldi zaten)
Steel Series Rival 110 öneriyorum (7.200 CPI 240 IPS) (g102 ile arasında küçük farklar var gibi ama hissedilir farklar var)

Yusuf_Yuşâ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
46
Şu anda fiyatlar çok yüksek. Bence kalsın şimdilik. Bu paralar verilmez bu mouselara.
Aynen ben de öyle düşünmüyorum şimdilik. Biraz daha Gamepower Bane ile idare edeceğim.

Şu anda fiyatlar çok yüksek. Bence kalsın şimdilik. Bu paralar verilmez bu mouselara.
Peki fiyatlar düşer mi sence? Ben korona azalınca bir müddet fiyatların düşeceğine inanıyorum sonuçta stoklar canlanacak.

xPhoenix06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,186
G102 120 liraydı Vatan'da ne ara 190'a çıktı arkadaş... Şimdilik herhangi bir fare alma bence fiyatları tekrar iner o zaman alırsın.

macitizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
yak
Aynen ben de öyle düşünmüyorum şimdilik. Biraz daha Gamepower Bane ile idare edeceğim.

Peki fiyatlar düşer mi sence? Ben korona azalınca bir müddet fiyatların düşeceğine inanıyorum sonuçta stoklar canlanacak.
Yakın zamanda bu tarz teknoojik ürünlerde fiyatların düşmesini beklemiyorum. İkinci el pazarı yoklanabilir. Dünya genelinde corona bitecek seviyeye geldikten 1 ay sonra felan normalleşmeye başlar ama Tl dolar karşısında değer kaybederse bizde yine pahalı olur

Yusuf_Yuşâ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
46
Rival 3 almaya karar verdim. Hem fiyatı çıktığından beri fazla artmamis şimdi de alınabilir. Yanına bir de Qck+ mousepad alacağım.
@utkuversus .