Rising Antivirus 2008+Antispyware+Firewall 6 ay kullanım süreli tam sürüm!

hknaytekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son zamanlarda hızla çıkış yaptığını gözlemlediğim, bizzat bilgisayarıma kurup yüksek derecede faydasını gördüğüm Rising Antivirüs 2008+Antispyware+Firewall'ı tüm kullanıcılarla paylaşmak isterim, üretici tam sürüm olarak 6 ay kullanım süresi kampanyası yapmış, programın arayüzü bariz şekilde zevkli ve kolay bir kullanım kolaylığı sağlamış, tarama teknolojisi çok iyi, bilgisayarı hiç kasmıyor kur ve unut türünden bir yazılım şiddetle tavsiye ederim.

(Linkte 6 aylık kullanım talep formu belirecektir, doldurun ve gönderin mailinize download linki gönderilecek)
Ücretsiz Rising Talep Formu

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Teşekkürler bir denemesini yapalım bakalım. ;)

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Arkaşlar en sonunda indirdim ve denedim. Biraz açılışı uzun sürüyor ve kasıyor. Henüz türkçe desteklememeside bi dez avantaj. Denedm kullandım gördüm, pek içimi rahatlatan bir program olmadı. Programın menü sistemi biraz deneyimli kullanıcılara hitap ediyor. Bazı ayarlarının manuel yapılması gerekiyor ki bu işi bilmeyenler için çok büyük bir sorun zaten sıkıntılı bir menü sistemi var. Bence Türçe sürümü beklkenmeli. Bana gelen mailde en kısa zamanda bunun olacağı yazıyordu. Özellikle çift çekirdek işlemcisi olmayan bilgisayarlarda kullnılmasını tavsiye etmem ve sistem belleğinizin en az 1GB olması gerekir. Benim izlenimlerim bunlar.

haydarserkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ince ayarlarını yapmadan proğramı hiç olmazsa bir ay kullanmadan karar vermeyin.yıllardır bilgisayar kullanırım bunun kadar güzel bir antivirüs proğramı görmedim.uzun zamandır kullanıyorum.bunun cracklanmış versiyonu var yani kendinden cracklı.full kullanıyorsunuz nette ararsanız bulursunuz.oto koruma sistemi var,casus yazılımlar registryde falan değişiklik yapamıyor.ben bunu kendimce türkçeleştirdim.zira ince ayarlar için türkçe olması lazım.eksikleri varsa,kusuruma bakmayın.ama sizi tatmin eder.asla ram dan diğer antivürüsler gibi fazla bir harcama yapmaz.proğramı kurun ve bakın ne kadar ram harcıyor.herşeye kendiniz karar verin.buyrun türkçe dil dosyası..yalnız güvenli kipte açıp dil dosyasını language klasörüne öyle yapıştırın yoksa kabul etmiyor..kolay gelsin..

http://rapidshare.com/files/169243790/Rising_antivirues_TR_dil_dosyas__305_.rar.html

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Nod32 ve kasperky'den şaşmam...:)

erdal0133

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:icon_:
Son zamanlarda hızla çıkış yaptığını gözlemlediğim, bizzat bilgisayarıma kurup yüksek derecede faydasını gördüğüm Rising Antivirüs 2008+Antispyware+Firewall'ı tüm kullanıcılarla paylaşmak isterim, üretici tam sürüm olarak 6 ay kullanım süresi kampanyası yapmış, programın arayüzü bariz şekilde zevkli ve kolay bir kullanım kolaylığı sağlamış, tarama teknolojisi çok iyi, bilgisayarı hiç kasmıyor kur ve unut türünden bir yazılım şiddetle tavsiye ederim.

(Linkte 6 aylık kullanım talep formu belirecektir, doldurun ve gönderin mailinize download linki gönderilecek)
Ücretsiz Rising Talep Formu

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ya belkide iyi bi anti-virüstür.eleştirmeden önce denesek bence.