Riddick 2013

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Riddick 2013

j8fm5cu.jpg

Vizyon Tarihi: 06 Eylül 2013

Özet

Kendi ırkının ihanetine uğrayan ve ıssız bir gezegende ölüme terk edilen Riddick hayatta kalmak için uzaylı yırtıcılarla mücadele eder ve her zamankinden daha güçlü ve daha tehlikeli olur. Galaksideki ödül avcıları Riddick'in intikam planı içinde kendilerine rehin bulmak için Riddick'in başına üşüşürler. Düşmanlarının tam da olmalarını istediği yerde olduklarını gören Riddick kendi gezegeni Furya'nın yok olmasını engellemek için oraya dönmeden önce korkunç bir intikam saldırısında bulunur.

[FLASH]http://www.traileraddict.com/emd/71946[/FLASH]

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[video=youtube;XxsyOg5HUJE]http://www.youtube.com/watch?v=XxsyOg5HUJE[/video]

2000 yapımı popüler bilim kurgu filmi Pitch Black (Derin Karanlık) ve 2004 yapımı The Chronicles of Riddick (Riddick Günlükleri) ile başlayan ve sinema dünyasında çığır açan destanın son bölümünün senaristi ve yönetmeni yine David Twohy. Filmin başrol oyuncusu Vin Diesel ise yine bilinen galaksideki her ödül avcısı tarafından aranan tehlikeli ve kaçak bir mahkum olan anti kahraman Riddick rolünde.

Meşhur Riddick güneşten kavrulmuş ve üzerinde yaşam olmadığı düşünülen bir gezegende ölüme terk edilmiştir. Ancak Riddick kısa bir süre sonra kendisini uzaylı yırtıcılarla savaşırken bulur. Riddick’in kurtulmak için tek şansı acil durum işaretini aktive etmek ve kendisini yakalamak için gezegene hemen gelecek paralı askerleri alarma geçirmektir.

Gezegene ulaşan ilk gemi diğerlerinden daha ölümcül ve daha sert olan paralı askerler taşırken, gelen ikinci geminin kaptanı ise Riddick’i daha kişisel bir nedenle arayan biridir. Kimsenin kurtulamayacağı fırtına yaklaşırken, kaptanın avcıları Riddick’in kellesini getirmeden gezegenden ayrılamayacaklardır.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Filmin ismi sadece "Riddick" olmasaydı keşke. Bilmeyen biri sıralamayı şaşırabilir.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
ilk iki filmi, özellikle ikinci filmi hayranlıkla çok defa seyrettim. beklemedeyim.

grisso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beklenen bir film.. Hadi bakalım eylülü beklemeye bir sebep daha..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
ilk iki filmi, özellikle ikinci filmi hayranlıkla çok defa seyrettim. beklemedeyim.

Ben de senin aksine pitch blacki daha çok sevmiştim. Korku ve hayatta kalma öğeleri daha güzel işlenmişti.
2. film macera ağırlıklıydı. Bu da ikisinin kırması gibi bişey olacak gibi.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Hatırlamıyorum izledimmi izlemedimmi:) Akşam ya bu seriye başlacam yada L.M dünkü bölümü.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
2.Fragman

[video=youtube;9bKapLCRadw]http://www.youtube.com/watch?v=9bKapLCRadw&feature=youtu.be[/video]