Ricardo Costa Galatasaray'da mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
9561432.jpg

Wolfsburg'un 28 yaşındaki savunma oyuncusu Ricardo Costa için Galatasaray ile Wolfsburg kulüpleri anlaşmaya vardı. Gökhan Zan'ın sakatlanmasından sonra stoper mevkiinde sorun yaşanan sarı-kırmızılı takım çözümü Almanya'da buldu. Portekiz milli takım futbolcusu kısa süre içinde Galatasaray'a imza atacağını açıkladı.

28 yaşındaki Portekizli Ricardo Costa’nın kulübü ile bonservisi konusunda anlaşma sağlanırken, yönetici Haldun Üstünel bu oyuncu ile yarın bir araya gelecek.

Yaklaşık 2 aydır sürdüğü öğrenilen bu transfer operasyonu için Wolfsburg ile anlaşıldığı ve fazla para ödemeden anlaşma yapılacağı belirtildi.

Portekizli ve 28 yaşındaki Costa’nın kontratı sezon sonu bitiyor. Defansın ortasında başarıyla görev yapan Costa 1.83 boyunda.

2007-2008 sezonunda Porto’dan Wolfsburg’a transfer oldu ve geçen sezon Bundesliga’da 11 maçta oynayıp 3 gol attı. Bu sezon Bungesliga’da 10 maçta oynadı. Maçların tamamında oynamadığı için Galatasaray’ın teklifine sıcak bakan Costa’nın, yarın Üstünel ile sözleşme yapacağı ve en kısa sürede Türkiye’ye geleceği belirtildi.

'Galatasaray'a geleceğim' demişti

28 yaşındaki savunma oyuncusu Ricardo Costa, Alman basınına yaptığı açıklamada Galatasaray'a transferinin önümüzdeki günlerde tamamlanacağını söyledi.

Portekiz milli takımında da forma giyen Ricardo Costa, "Wolfsburg beni bırakmak istemeyebilir, ama ben Galatasaray forması giyeceğime eminim" dedi.

Halen takımıyla Güney Afrika'da hazırlık kampında olan deneyimli oyuncu, Almanya'ya döndükten sonra transferin biteceğini tahmin ettiğini belirtti.
Galatasaray'ın sakatlar yüzünden savunmanın ortasına yeni oyuncu aradığını ifade eden Ricardo Costa, "sözleşmem bitiyor, Wolfsburg da beni satarak bu transferden iyi para kazanabilir" dedi.

Galatasaray'ın Türkiye'de ve Avrupa'da her zaman zirveye oynayan büyük bir takım olduğunu söyleyen Portekizli oyuncu, İspanya, İtalya ve İngiltere'den de teklifler aldığını dile getirdi.

RICARDO COSTA KİMDİR?

Tam adı Ricardo Miguel Moreira da Costa olan 1981 doğumlu 28 yaşındaki Portekizli futbolcu Almanya Bundesliga'da top koşturuyor.

Ricardo Costa alt yapıdan çıktığı Portekiz'in Porto takımında 2001'den 2007'ye kadar 75 maçta forma giydikten sonra Alman ekibi Wolfsburg'a transfer oldu. 1.83 cm boyunda olan Costa defansın göbeğinde görev yapıyor.

KAYNAK

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben de. :) Kendisi demişti ama Galatasaray'la görüşüyorum diye. Gelirse iyi olur. :)

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Bende duydum yarım saat önce ama resmiyet yok. Ayrıca araştırdım kısaca ama biraz hantallık var deniliyor. Tipini de İsmael Bouzid'e benzettim, biraz kilolusu :D İnşAllah sağlamdır.

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bu adma meiranın yedeği bile değildi :S nasıl bir transfer anamış değilim. bunun yerine yerli bir oyuncu aynı işi görür diye düşünüyorum.. ki kendi takımında ilk 11 de oynayamayan bir adamdan bize hayır gelmez..

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Haldun Baba Bilir İşini Karışmayınn :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Lincoln'ü Wolfsburg'a veriyormuşuz. :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Gelsin Gökhan Zan'dan iyidir en azından :)

punisher89

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sonra hepimiz bahçede Wolfsburg'a veriyomuşuz xD Bjk'ın intikamını alıyomuşuz xDDDD

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
meiradan daha iyi değil ama daha savaşçı ve hızlı diye biliyorum bu oyuncuyu..
beklediğim bi transfer değildi ama en azından gökhan zandan daha iyi :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adnan Sezgin böyle demiş. :)

Volkan Şen ile anlaştımız haberi tamamen yalan.. Böyle bir anlaşma yok.. Ricardo Costa listemizde olan bir futbolcu ancak bitmiş bir transfer yok.. Önceden ilgilendiğimiz bir futbolcuydu, transferi konusunda ciddi bir görüşme yapılmadı. Lincoln takası gündeme gelmedi.. Sercan Yıldırım konusunda ise bir kaç gün daha bekleyin."

turkspor.net

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Adnan Sezgin böyle demiş. :)

Volkan Şen ile anlaştımız haberi tamamen yalan.. Böyle bir anlaşma yok.. Ricardo Costa listemizde olan bir futbolcu ancak bitmiş bir transfer yok.. Önceden ilgilendiğimiz bir futbolcuydu, transferi konusunda ciddi bir görüşme yapılmadı. Lincoln takası gündeme gelmedi.. Sercan Yıldırım konusunda ise bir kaç gün daha bekleyin."

turkspor.net

demekki sercan bizde :D

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Özellikleri Meira'ya benziyor. Korkmaya başladım.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
ben bu oyuncu tanımıyommm :D iyidir inşallah :D

valla bu konuda halduna güvenim tam :)
Rijkaard'ında onayı olmadan transfer yapılmaz..bu yüzden güveniyorum ben :)

adamın kariyerine baktımda tam bizlik , başarıya alışkın :P
UEFA Kupası..........................: 2002-2003
Şampiyonlar Ligi.....................: 2003-2004
Kıtalararası Kupa...................: 2004
Portekiz Ligi............................: 2002–03, 2003–04, 2005–06,2006–07
Portekiz Kupası.....................: 2003–04, 2005–06
Almanya Şampiyonluğu.........: 2008-09