RGB RAM'ın diğer RAM'lerle arasında performans farkı var mı?

tuniqurem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kara Cuma için RAM bakıyordum yeni alacağım PC için. Şu 3'ü arasından birisini tavsiye edin n'olur. Bu RGBlilerin diğerleriyle farkı ne ? Yani en azından performans farkı var mı?

ADATA XPG SPECTRIX D80 8GB 3000Mhz SINGLE DDR4 CL16 RGB Liquid Cooling Siyah PC RAM | ITOPYA
ADATA XPG SPECTIRIX D41 8GB 3000Mhz SINGLE DDR4 CL16 RGB RED PC RAM | ITOPYA
ADATA XPG GAMMIX D10 8GB 3000Mhz SINGLE DDR4 CL16 RED PC RAM | ITOPYA

Sonuncusunu alırsam 160 TL kar ediyorum ve sistemime daha iyi bir SSD alabilirim. Kasayı masanın altına koyucam bu arada. Işığa felan gerek yok ama performans farkı varsa alırım.Aralarından hangisini seçmeliyim sizce?

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Bu ramlerin hepsi performans olarak aynı değerlere sahip ramin rgb olması performansa etki eden birşey değil görünüme etki eden birşey..

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Işık koyup 200 lira kakalamışlar, gerek yok, böyle çakal bir markadan hiç RAM alma

tuniqurem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Işık koyup 200 lira kakalamışlar, gerek yok, böyle çakal bir markadan hiç RAM alma
Bu ramlerin hepsi performans olarak aynı değerlere sahip ramin rgb olması performansa etki eden birşey değil görünüme etki eden birşey..
Arkadaş soğutucularla ilgili bir şey dedide pek anlamadım. Şimdi bu 1.nin soğutucusu en iyisi mi? En uzun ömürlüsü hangisi aralarından? Şuanlık kafam 3.ye yattı.

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Bu ramler arasında performans farkı yok hepsi aynı ram tek farkı ikisinin rgb aydınlatması var..