Rgb modlu fiyat performans kalite klavye öneris

Bu konuyu okuyanlar

Hermeles

Asistan
Katılım
8 Ekim 2020
Mesajlar
116
Reaksiyon puanı
28
Puanları
28
Yaş
25
İyi günler dilerim öncelikle herkese..

Günlerdir yüzlerce markaya modele baktım ama cidden güvenemedim kafamda bişeyi oturtamadım.Mekanik veya mekanik hisli farketmez aşırı ses çıkarmayan malzeme kalitesi üflesen parçalancak şekilde olmayan birkaç modu olan rgb klavye.Bütçem 100-150 tl arasında max.Neden bunu diyorum en nefret ettiğim cringe olayı yaşamayım diye.Şu şu fiyat diyosun sana 300 tl lik atıyor o fiyatlara onu bulamazsın bende 300 tl ye bulurum hatta emin ol senden iyisini bulurum.Bu konularda biraz dolduğum için kusura bakmayın belitmek istedim teşekkürler.

Not:(max 150) tl ye baktığım için günlerdir armadığım marke model kalmadı birkaç bişey buldum ama emin olamadım herkese yardımları ve emekleri için sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
 

Hermeles

Asistan
Katılım
8 Ekim 2020
Mesajlar
116
Reaksiyon puanı
28
Puanları
28
Yaş
25
Mause gerek yok.Sadece klavye istediğimi belittim ve bu marka değil aynısının başka markası bende var zaten bu tip klavyeleri sevmediğim için almak istiyorum.Emeğin için teşekkürler..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiyenin en iyi formu bayılıyorum..

Şuana kadar pc bileşenleri kasa psu aklınıza gelebilecek 10-15 ürün için ne alabilirim gibisinden öneri istedim ve hiç cevap alamadım.Bide bi konuya yazdığım aşırı mantıklı bi yoruma 4-5 gün ban cezası aldım süper..Aşırı verim alabilirsiniz bu forumda :)
 
Son düzenleme:
Üst