Yardım RGB Fan Hakkında

MaestraL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
www.hizliresim.com/h2jy12k
9vv0zwx.jpg
İyi günler herkese Aerocool duo 12 rgb fan aldım fakat anakartım "msi a320m a pro" için sadece güç soketi bulunuyor bunun için kontrolcü almak zorundamıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bundan almak zorundamıyım yardımcı olabilirseniz mutlu olurum

Son düzenleme:

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Hayır, mahalle bilgisiyarcılarından ufak bütçelere temin edebilceğiniz PWM dönüştürücü ile işinizi halledebilirsiniz.

MaestraL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır, mahalle bilgisiyarcılarından ufak bütçelere temin edebilceğiniz PWM dönüştürücü ile işinizi halledebilirsiniz.
cevapladığınız için teşekkür ederim zahmet olacak ama internetten bir örnek paylaşabilirmisiniz

MaestraL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anlayamadım hocam
aldığım fan 6 pin dişi çıkışlı

anlayamadım hocam
sadece böyle bir kablo çıktı içeriğinden 6pin erkek gdv ve 3pin diye ayrılıyor resimdeki gibi 4pin girişi anakartın fan sys soketine takılıyor fakat diğerleri için soket yeri yok

aldığım fan 6 pin dişi çıkışlı

sadece böyle bir kablo çıktı içeriğinden 6pin erkek gdv ve 3pin diye ayrılıyor resimdeki gibi 4pin girişi anakartın fan sys soketine takılıyor fakat diğerleri için soket yeri yok
https://www.hepsiburada.com/aerocoo...GuTht0nrNvBM9e_we-BoCQBAQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
sanırım bu kablo ile 3 pin bağlantısı ve 4pin güç bağlantısı yapılabiliyor

Son düzenleme:

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Evet çoklayıcı. Akasa marka 9'lu fan çoklayıcısını kullanıyordum çok önceden. Sadece israf olduğunu geç fark ettim.