Rezillikmi hizmet mi belli değil

mcandan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hizmette sınır tanımayan saygı deger ttnet, çalısanlarını 5 dakika boş bırakmamak için, 1 kişiyi günde 10 defa aratıyor herhalde :) geçenlerde 6 cevapsız vardı telefonda, 7. de açtım telefonu, soluk almadan düzgün bi uslubla konuya dalış yaptı müşteri temsilcisi :D neymiş efendim kampanyaları varmış, benim internet hızım 1 mb ye düşmüş, onu yukarılara çekeceklermiş :D zaten 10 günde bi doluyor kota. Dedim ben sizin kampanyalarınızdan haberdarım, web sitenizde görüyorum, eğer hosuma giden bir tarife olursa başvururum dedim. Öyle böyle kapattım telefonu. Yine aynı şekilde aradılar, bu sefer hiç fırsat vermeden aranmak istemiyorum bir daha, kampayalarla ilgili bilgide istemiyorum dedim, bununla ilgili şikayetimide yaptım ama, anlamıyorlar bi türlü, taahütnamede böyle bişey var herhalde, okumadıgıma göre :) Böyle müşteri menmunuyeti olmaz, her kampaya çıkardıklarında telefona sarılıyorlar, madem telefonla haber vercen, siteye niye koyuyorsunki ? mantıgın bittigi yer ttnet.

Çalısanlarada bişey denmiyor, sonucta ekmek parası onlarınkide. Ama şikayette fayda etmiyor, sözde ilgili birimlere aktarıyorlar :D

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Cep numarandan arıyolarsa vodafone sa hattın aran kazan yap TL kazan :D

mcandan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cep kullanmıyorum malesef, sabit hattı arıyorlar :D

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Reklam sms leri ve aramalara ceza var diye biliyordum.

kalamara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bnm kota 12 gb. ilk aldigim aylar 4 gbdi. 2gb i bile gecemiodum. zamanla yetmez oldu. 6 yaptik yine kota asio. 8 yaptik baktik bu seferde 10 gb olmaya basladi kota. en sonunda 12 gb yaptim. bu seferde 17 gb cikti kota. bi sey yaptigimda yok sırf face sirf metin2. fazla download da yapmıyorum. günlük ortalama 40 mb hatta daha da az. sen 4 yıllık müşteriye böyle yapiosan ooo. zaten taahhüt bitsin direk kapaticam. avea jet aldım. şu an köydeyim. yani 3g cekmio. 2,5 g de 4 dis cekio . nadiren 5e cikio. benim gezinme hızımi karsilio. ama download cokk yavas. indirme yapmiorum. facede geziorum. sdn de gezerek zaman geciriyorum. istanbulda 3g baglandigimda super olacak.kota 8gb 7 gunde daha 1 gb olmus. ttnet olsaydi en az 4 gb iddia ediorum. 10 gunde 9 gb yapmisim ttnette. bende inanamadim. avea jet sim kartıyla telefondan da net e girebiliosun. ama 20 kisi gordum. 18 i fatura fazla geldi sikayeti var. bende ole bi sorun olmazsa avea jeti 10 yıl daha kullanirim. bi sorun olmazsa. biraz uzun oldu :D

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
''Beni arama Rehberi'' acilsin. aranmak istemeyen oraya telefon nummarasini yazsin aramasinlar. Ulusal rehber olsun. Orada nummarasi olan hic firma tarafindan reklam/kampanya icin aranmasin. Ararlarsa basin cezayi.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Agisitrusiarm :D reklam yapma..günde 500 kere arıyorlar abartısız.yok neymiş daha kaliteli ve daha hızlı internet için netlimitsiz pakete geçin filan.ben kapatmayı düşünüyorum dedim kapattım yüzüne.