Rezidansta işkence gören Merve, eski sevgilisinden şikayetçi olmadı

Reaksiyon puanı
114
Tüm Türkiye Konya'ya yaşanan bu işkenceyi konuşmuştu. Merve K., çağrıldığı rezidansta işkenceye uğradığını belirterek Murat Demirci (41), nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci'den (22) şikayetçi olmuştu. Ancak davanın ilk duruşmasında, "Baskı altında olduğunu düşünüyorum" deyip kararını değiştirdi.

zorrt

Dünya'nın NPC'si
Reaksiyon puanı
151
Bence onu zorladılar bunu söylemeye. Ben olsam %100 vazgeçmezdim :d.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Haberin ayrıntılarına biraz bakayım dedim. Bu nasıl bir hikaye böyle.

42 yaşında ki Eski sevgili Whatsapp üzerinden 22 yaşında ki kıza mesaj atıyor ve gece Rezitanssa gel diyor ! Kızda sorgulamıyor koşa koşa gidiyor. Ve Rezidansta adamın yanında yeni sevgilisi ve bir kız daha varmış. Kızı dövüyorlar saçını kesiyorlar ve üstünü başını yırtıp yüzünde vucudunda sigara söndürüp bırakıyorlar iddiaya göre hemde 2-3 saat bu kız hiç mi bağırmıyor çağırmıyor ağlamıyor ! Sonra hiç bir şey olmamış gibi telefon üsttünde geri yolluyorlar.

Kızın dövüldüğü sigara söndürüldüğü veya saçının elbiselerinin kesildiği Kamera kayıtlarından hemen ispatlayabilir aslında doğru ise. Veya gidip darp raporu alsa hemen belli olur sigara yanığı geçen bir şey değil hele ki yüze yapıldıysa. Kız sonra hiç bir şey olmamış gibi evine gidiyor !

Sonra bir süre geçiyor ve şikayetçi olmak aklına geliyor ! Ve sonra hiç bir şey olmamış gibi şikayetten vaz geçiyor. Hikaye çok saçma geldi bana. İşkence ve kalıcı hasar varsa zaten otomatikman kamu davasına dönüşür olay.

Sana işkence yapmışlar dövmüşler daha ne yapabilirler ol davacı işte cezasını çeksinler neyden korkuyorsa kız. 22 yaşında 42 yaşında adamla sevgili olmaya korkmazken davacı olmaktan neden korkar anlayamadım.

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,357
Tüm Türkiye Konya'ya yaşanan bu işkenceyi konuşmuştu. Merve K., çağrıldığı rezidansta işkenceye uğradığını belirterek Murat Demirci (41), nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci'den (22) şikayetçi olmuştu. Ancak davanın ilk duruşmasında, "Baskı altında olduğunu düşünüyorum" deyip kararını değiştirdi.
Şimdi bu durumda ivedilikle şikayet edip sonrasında azim ve kararlılıkla şikayetinin arkasında durmalı asla vazgeçmemeliydi.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Valla bizde olsa şikayetini geri çekse bile adamı içeri tıkarlardı.?

Belki ondandır bizde işkence yapmaya korkuyorlar.