Rezalet! Beşiktaş sayfasında Fenerbahçe tanıtımı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Uluslararası seçkin futbol müsabakaları arasında, en çekişmeli ve sezon öncesi prestijyi turnuva olarak bilinen Barış Kupası, bu yıl İspanya'da düzenleniyor. 24 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında oynanacak olan Uluslararası Barış Turnuvası'nda ülkemizi Beşiktaş temsil edecek.

9 ülkeden,içlerinde Porto, Celtic. Lyon, Real Madrid, Sevilla, Aston Villa ve Juventus gibi takımlarında bulunduğu toplam 12 takım katılacağı turnuvanın resmi sitesinde, Beşiktaş adına büyük bir rezalet yaşanıyor...

Siteye girenler Barış Kupası'nın tanıtım videosunu seyredince gözlerine inanamıyorlar.. Çünkü Beşiktaş tanıtım bölümünde tanıtılan takım Fenerbahçe.. Barış Kupası tanıtım videosunda, Beşiktaş yerine Fenerbahçe , sembol futbolcu yerine Güiza , İnönü yerine Saraçoğlu ve Fenerbahçe taraftarının tek kimlik Fenerbahçe pankartı ile maç görüntüleri yer alıyor..
Beşiktaşlılar ise uyuyor... İşte haberin detayları...

BARIŞ KUPASI, SÜPER KUPADAN ÇOK DAHA PRESTİJLİ VE MADDİ GETİRİSİ YÜKSEK..

Siyah-Beyazlılar’ın 24 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında İspanya’da katılacağı Barış Kupası'nın Fenerbahçe ile oynanacak olan Süper Kupa ile çakışmas sorun olmuş, Maddi ve manevi getirisi için Barış Kupası'nı tercih eden Beşiktaş süper kupa tarihinin ertelenmesini istemiş, ertelenmediği takdirde yedek takımla sahaya çıkacaklarını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirmişti…

BEŞİKTAŞ FEDERASYONA REST ÇEKTİ..

Ancak federasyon bu öneriyi “Kupa finalinin tarihi sezon başında belliydi. Karşılaşma belirlenen tarihte oynanacak” diyerek geri çevirdi. Beşiktaş Yönetimi’nin, federasyona rest çekerek, “O zaman biz de Fenerbahçe karşısına yedek ağırlıklı bir takımla çıkarız” cevabını verdi.Tüm masrafları organizasyon tarafından karşılanacak olan Kara Kartal, turnuvaya katılım parası olarak 500 bin Euro alacak.

besiktas_bariskupasi_fbtanitim.jpg

FEDERASYONU SERT ÇIKAN BEŞİKTAŞ UYUYOR...

Beşiktaş sayfasında tek kimlik Fenerbahçe pankartı...

Federasyonu bu konuda sert çıkan Beşiktaş, Barış Kupası sitesindeki rezalet karşısında adeta uyuyor. Turnuvaya katılan tüm takımların bilgilerinin yer aldığı sitede Beşiktaş'ın sadece logosu var.. Barış Kupası tanıtım videosunda, Beşiktaş yerine Fenerbahçe tanıtılıyor.. Tanıtım videosun Harita üzerinde önce Türkiye, sonra İstanbul gösterilerek zoom yapılarak başlıyor ve ekrana yan tarafta Fenerbahçe logosu, altında sembol oyuncu Güiza'nın fotoğrafı yer alıyor.. Sonrasında ise Saraçoğlu tribünleriİ ve tek kimlik Fenerbahçe pankartının yer aldığı görüntüler devam eden tanıtım videosu sarı lacivertli takımın maç görüntüleri ile sona eriyor.

HEM PRESTİJ HEM PARA VAR..

Sezon öncesi en prestijli turnuvalardan olan Barış Kupası'nda 31 Temmuz'da grup birincilerinin yarı final müsabakalarının ardından finalistler, 2 Ağustos'ta karşı karşıya gelecek.

Barış Kupası 2009 şampiyonu 2 milyon Euro'nun sahibi olacak. İkinci olan takım, 1 milyon Euro, üçüncü takım ise 500 bin Euro'luk ödülün sahibi olacak.

DAHA ÖNCE F.BAHÇE DAVET EDİLMİŞTİ..

12 takımın katılacağı Barış Kupası'na ilk olarak Türkiye'den Fenerbahçe davet edilse de sarı lacivertli takımın ligi 4. bitirerek UEFA Avrupa Ligi'nde ön eleme oynayacak olmasından dolayı turnuvadan çıkartıldığı ve yerine Beşiktaş' ın davet edilmişti. Önceden hazırlanan tanıtım filminde yer alan Fenerbahçe görüntüleri, Beşiktaş sayfasında hala duruyor... Milyonlarca futbolseverin ziyaret ettiği sitedeki rezalet karşısında Beşiktaş yönetimi resmen uyuyor.

İLK BARIŞ KUPASI'NA KATILAN YİNE BEŞİKTAŞ'TI..

Barış Kupası'nın ilki olan 2003 yılında Kore'de yapılan turnuvaya katılan Beşiktaş, o zaman "A" grubunda oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak gruptan çıkamamıştı. Turnuvaya geçmişte toplam 8 takım katılıp, 4'er takımlı 2'şer grupla mücadele yapılırken, bu yıl 12 takım alınıp 3'er takımlı 4 grup yapıldı.

İŞTE BARIŞ KUPASI RESMİ SİTESİ.. VE BEŞİKTAŞ SAYFASINDAKİ FENERBAHÇE TANITIMI..

BARIŞ KUPASI SİTESİ SAYFASINDAKİ BEŞİKTAŞ LOGOSUNA TIKLAYARAK TANITIM VİDEOSUNU BEŞİKTAŞ SAYFASINDA İZLEYEBİLİRSİNİZ.. SİTEYE GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN..

KAYNAK

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
izledm ve bittim inanamadm:( biz gerekli kasetleri gönderdik dedi baskanımız. ama organizasyon bazı oynamalar yapaym demıs ve sonuc :(

maho80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
He he he bir şey bulamamışlar BJK hakkında :D

Düzenleme: Bulmuşlar ama Beşiktaşa atılan gol hakkında

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Ne demiştik, "Her Zaman Her Yerde En Büyük FENERBAHÇE"

cenk_kusje

Asistan
Reaksiyon puanı
2
önceden fenerbahçe katılacağı için yapılmış bu hata.gerekli başvuru yapılmş çoktan.pazartesi falan düzeltilecekmiş.bilginize

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bende fenerliyim ama olmamalı böyle birşey yanlış

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
abartacak birşey yok. site görevlilerinin dikkatsizliği ve fener yerine katılan beşiktaş için ek olarak tekrar bir intro fotoğraf vb..gibi şeyler arayıp koymaktaki uyuşukluğu ve isteksizliğidir bu. hiç tınlamadım ben şahsen bir beşiktaşlı olarak. 2 kupanın yanyana resmini koysunlar yeter. ben gönderirim...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ne demiştik, "Her Zaman Her Yerde En Büyük FENERBAHÇE"

saçmalama :)
forza da bunun ateşli bi tartışması vardı bayağı bir mailler gönderildi sanırım bizim yönetime de öyle ulaştı yoksa kimsenin haberi yoktu.
Daha önce fener katılacak diye hazırlandı videolar o yüzden bu karmaşa..
------------------------------------------------------------------
Peace cup resmi sitesinde çıkan video karmaşası ile ilgili olarak, Beşiktaş kulübü yetkililerinden Haber1903"e açıklam geldi. Yetkililer sitemize yaptığı açıklamada

"Taraftarımızın bu konudaki hassasiyetini gayet iyi anlıyoruz. Ancak biz bundan 1 ay evvel organizasyon yetkililerine videolarımızı gönderdik. Hatta hatırlarsanız bu cd"ler basına farklı yansıdı, ve bu görüntülerin transfer etmek istediğimiz bir oyuncunun istediği şeklinde gazetelere yansıdı. İspanyol yetkililer, gönderdiğimiz videolar yerine başka videolar eklemişler, bu konuyla ilgili olarak bizden özür dilediler. İspanya"da haftasonları çalışılmadğından bu hatayı en geç Pazartesi günü öğlene kadar telafi edeceklerini bizlere bildirdiler. Taraftarlarımız rahat olsunlar bizler bu hatanın takipçisiyiz" dediler.

HABER1903

sahan2106

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Gene mi Fener, her taşın altından Fener çıkıyor ya :)

kortoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar burada önemli olan fener tanıtımı yada beşiktaş tanıtımı değil önemli olan bizi o kupada önemsiz bi ülke olarak göstermeleri dikkatinizi çektimi bilmem ama diğer takımların tanıtımı uzun ve daha güzel bu kadar saçma bir tanıtım olamaz herkesten lütfen rica ediyorum tartışmaya girmemeliyiz çünkü burada ülkemiz kaybediyor ülke futbolu kaybediyor yazık........:(:(:(:(

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Fener, Beşiktaş önemli değil en dandiği bizimki olmuş.

MuratSelim

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Fenerbahçeyi sevmem ama Beşiktaşdan daha iyiler ve daha iyi futbol oynuyolar ve daha prestijliler Beşiktaş yerine Galatasaray veya Fenerbahçe gitse bence daha iyi olurdu.

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Harbi zetalet

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yarın bir günde fenerin sitesine beşiktaş koymasınlar :)

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Herşey beklenir bunlardan.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Haha :D
Kıskançlık bu başka bişi değil :D
Neymiş Fb gidecekmişte yok onun videosu hazırlanmışta falan filan.Tıraş yapıyolar hala!

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Hakkaten rezalet ya :(

fenerbahçeli arkadaşlara gün doğmuş çamur atmak için,
Neymiş fenerbahçe Beşiktaş'tan iyiymiş,mış,muş.Bırakın bu ayakları.
fenerbahçe ölmüş ağlayanı yok.Eee sizde içinizi böyle rahatlatacaksınız tabi.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kötü olmuş bu. :D

maho80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kötü olsa ne yazar şampiyon olamadık diye takımımızı mı bırakalım ben yemin ederim Fenerbahçe amatör kümeye düşsün ben yinede desteklerim bundanda adım kadar eminim

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kısır bir tartışmanın içine girmişiz fenerbahçeliler duruma seviniyorlar ben buna bir anlam veremiyorum. Bu durum her iki takım da avrupada tanınmıyor anlamına gelmiyormu? Kimse sevinmesin..

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
yahu o değilde hemde beşiktaşa attığımız golü koymuşlar matrak bişi.

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[SDNTV3]http://video.haber7.com/video_contents/06072009094033.flv[/SDNTV3]
işte o meşhur video :mrgreen:

ramazan_yıldız

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Napsın adamlar bizden vazgeçemiyolar demekki, gelmemizi çok istemişler besbelli.. :D .. Tek büyük Fenerbahçe...

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yahu hemen yok fener yok bilmemne yok bjk bişi bulamamışlar filan böle şeyler yapmayın beyler yanlışlık olmuş hemen fb bjk den daha büyük müş yok bilmemneymiş Çocuk gibi kim büyük tartışmayacağız heralde :) Kim büyük zaten ortada Türkiye Kupası Kimin -BJK
lİG kUPASI-BJK EEE konuşacak sözü olan yoktu heralde ? Seneye Kim Daha İii OlcAk GöreCeĞiz

Kolay Gelsin...