cperinaz
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 4
Kim yapti bilmiyorum ama kimse sadece 40 kisiyi 50 kisiyi ya da 170 kisiyi öldürerek hicbirsey elde etmis olmaz . Bizim icin cok büyük aci olur fakat bu yapanlara birsey katmaz . Bu olayin altinda cok büyük isler yatiyo arkadaslar. Ben ilk defa avrupada bi müslüman ülke icin yardim parasi toplandigini gördüm . Kime nereye gidiyor bu paralar ? suriye bi afet mi gecirdi de yardim toplaniyo ? bizim ülkemize 500 binden fazla suriyeli gelmis , hadi bunun olsun 400 bini orda can güvenligini saglayamayan halk , geri kalani teröristtir, ordudur . Bir ara özgür suriye ordusu diye iletisim adresi vardi internette, türkiye cep telefonu hatlarindan birisinin numarasi ve hatay merkez olarak yaziyordu sonra cok olay oldu kaldirildi o . Bu olaylardan önce gecen yaz ntv ya da cnn de izlemistim oradaki insanlarla röportaj yapiyorlardi , gidip orda savasiyoruz sonra tekrar buraya geliyoruz diye anlatiyordu suriyeli . Bu nasil birseydir benim aklim almiyor, bu röportaj afganistanda yapilmiyor , bizim ülkemizde konumlanan bir ordu var ve gidip suriye devletine karsi catisiyorlar , geri gelip yine bizim topragimizda yasiyorlar . Bunlar ne yiyor ne iciyor kimin parasiyla besleniyor , van depreminde insanlara gitmeyen yardim oraya nasi bi anda gitti falan onlara hic girmiyorum bile .
birileri suriyeyle bizi savasa sokmak istiyor bu gayet acik , bunlara inanmayalim .
Bu olay 2 patlamayla bitmeyecek gibi ama insallah sonumuz hayirli olur.
birileri suriyeyle bizi savasa sokmak istiyor bu gayet acik , bunlara inanmayalim .
Bu olay 2 patlamayla bitmeyecek gibi ama insallah sonumuz hayirli olur.