Revolutiontt Davetiye Dağıtımı

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bende vardı ama banlandım iyi bi site değil boşver bence.

The_Ghost38

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bilmiorum herks çok övüyor denemk istiyorum bir tanexD

scofield0282

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu ülke üyeliklerine davetiye vermeyecekler ve bu ülkelerden yeni üyelikleri kabul etmeyecekler.

With immediate effect existing users from the following regions will be exempt from receiving invites:-

Brazil
Egypt
India
Israel
Pakistan
Portugal
Romania
Saudi Arabia
Turkey

Also be aware that invites sent to persons within these areas will not work & they will not be able to complete the sign-up process.

lionpaw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
bu ülke üyeliklerine davetiye vermeyecekler ve bu ülkelerden yeni üyelikleri kabul etmeyecekler.

With immediate effect existing users from the following regions will be exempt from receiving invites:-

Brazil
Egypt
India
Israel
Pakistan
Portugal
Romania
Saudi Arabia
Turkey

Also be aware that invites sent to persons within these areas will not work & they will not be able to complete the sign-up process.

Yemişim onların banını bu mesaj yayınlandıktan sonra 3 acc daha açtım
kolaysa banlasınlar alayına isyan!!
:thumbup1:

THE_RAMSES

Asistan
Reaksiyon puanı
1
daveti olana istedigi yerli sitenin davetini göndereyim

The_Ghost38

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O kadar heves etmyn ben o kadar aradm buldm ama o kadar güzel bir site değil ve rahatlıklada giremiorsunz ama illede davetiye alcam diorsanız öyel bedavaya bulmazsnz kmse vermior bulursanz ne güzel ama bulamıorsnz Bazı şeyleri elden çıkaramk gerekior Ödeme yapmk ta gerekeblryor İnş bulursz ii şanslar Dilerim :)

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
İstedikten sonra rahatça bulurum :P
Elimde olanlar yetiyor*

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bende vardı ama banlandım iyi bi site değil boşver bence.

O kadar heves etmyn ben o kadar aradm buldm ama o kadar güzel bir site değil ve rahatlıklada giremiorsunz ama illede davetiye alcam diorsanız öyel bedavaya bulmazsnz kmse vermior bulursanz ne güzel ama bulamıorsnz Bazı şeyleri elden çıkaramk gerekior Ödeme yapmk ta gerekeblryor İnş bulursz ii şanslar Dilerim :)

:D daha önce demiştim :D

attorney

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bedava bulamıyorsunuz diye birşey yok .Bulamıyorsanız büyük ihtimal dogru düzgün aramıyorsunuzdur. Ya da torrent e başlıyalı 1 ay anca olmuştur siz hemen level 7-8 sitelere merak salmışssınızdır.Herşey zamanla .Zamanında benim 10 a yakın RevTT accountum vardı .Hepsini dagıttım. Hayatımda gördügüm en gereksiz site.

deppocu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mümkünse bir davetiye de ben alabilirmiyim acaba. Çok makbule geçcek. Teşekkürler şimdiden versenizde vermesenizde:flowers: deppocu@gmail.com

seckinsahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Revolutiontt davetiyesi alabilirsem çok sevinirim uzun zamandır arıyorum fakat halen ulaşamadım. sahin.seckin[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
zannedersem kimse davetiye göndermiyor...