Restoran sahiplerinin sermaye harcamadan paket servis şubesi açmasını sağlayan girişim: Paket Mutfak

Bu konuyu okuyanlar

allura

Asistan
Cezalı
Katılım
4 Temmuz 2013
Mesajlar
419
Reaksiyon puanı
73
Puanları
28
Paket Mutfak, İstanbul’un yüksek nüfuslu bölgelerinde bulunan boş alanları ve depoları sadece paket servis hizmeti veren paket mutfaklara dönüştürüyor.

1597306588911.png


Son dönemlerde, özellikle globalde yatırımcıların fazlasıyla ilgini çeken bir kavram hayatımızda yer edinmeye başladı; Bulut Mutfak. "Restoran mutfakları için ortak çalışma alanları" olarak tanımlayabileceğimiz Bulut Mutfak kavramı ile restoranlar, menülerini sadece fiziksel olarak yer aldıkları bölgede değil birden fazla lokasyonda sunabiliyorlar. Eve yemek söyleyenlerin oranının artması ile Bulut Mutfak odaklı girişimler, şu anda ABD, Latin Amerika ve Asya başta olmak üzere tüm dünyada ciddi bir ilgiyle karşılanıyor.

Paket Mutfak, paket servis şubesi açmak isteyen restoranların işini kolaylaştırıyor
Paket Mutfak da "Bulut Mutfak" kavramının ülkemizdeki yeni bir temsilcisi. Paket Mutfak, restoran sahiplerinin hiçbir sermaye harcamadan yeni bir paket servis şubesi açmalarına olanak sağlıyor. Girişim, yeni bir paket servis şubesi açmak isteyen müşterilerin mutfaklarını onlar için temin ediyor. Bunun yanı sıra; kurye operasyonu, sipariş yönetimi, tahsilat, güvenlik ve bakım gibi operasyon yüklerini de üstleniyor.
 

BHA

Müdavim
Emektar
Katılım
16 Aralık 2015
Mesajlar
1,808
Reaksiyon puanı
2,135
Puanları
113
Türkiye'nin her bölgesinde mevcut mu acaba? Yemek Sepeti Vale'nin farklı bir hali olsa gerek
 

Son mesajlar

Üst