Resimlerimi göremiyorum

_dilemma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar windows 7 rc 32 bit kullanıyorum resim dosyalarını windows resim ve faks goruntuleyicisiyle actıgımda koyu pembe bir goruntu alıyorum resimler hic gorunmuyor daha once vista ultimate de de aynı sorunları yasadım bu sorunu yasayıp cozumunu bilen varsa paylasırsa sevinirim . actıgım resimlerin goruntusu ektedir

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ilk defa görüyorum böyle bi problemi üstelik iki farklı işletim sisteminde sorun ya iki sistemdede kullandığın bi programdan kaynaklanabilir yada ekran kartının kendine has bi problemi olabilir ilk önce ekran kartının sürücülerini güncelle öyle bi dene

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Ekran kartının driweri windows 7 ve vistaya uyumsuz olabilirmi???

_dilemma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vista ultimate 64 bit de atinin vista 64 bit surucusu yukluydu windows 7 icin atinin windows 7 beta surucusunu yukledim diger uygulamalarda hic bir sorun yasamıyorum ama resimler konusunda sorun yasıyorum hala

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Ekran kartı sorunu yada monütörden kaynaklanabilir

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
bu bilindik bir problemdir. sebebide default renk profilinden kaynaklanmasıdır.Mönitör'ün renk profillerine gir, oradan sRGB IEC61966-2.1 seç ve default olarak ayarla. düzelecektir.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bir gözlük al diyeceğim ama çok kaba olacak :) Başka programlarla açmayı denedin mi?

Ayrıca adı çok uzun ondan olabilir mi? Ne bileyim olabilir diye düşündüm.

_dilemma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu bilindik bir problemdir. sebebide default renk profilinden kaynaklanmasıdır.Mönitör'ün renk profillerine gir, oradan sRGB IEC61966-2.1 seç ve default olarak ayarla. düzelecektir.

tesekkurler arkadasım renk profillerine baktıgımda soyledigin profil secilmis ve varsayılan olarak ayarlanmıs ekran kartı yada suruculerle ilgili bir problemde yoktur ustelik aynı goruntuyu windows xp virtual da actıgımda sorun olmuyor acaba problem ne? :)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Bu problemin temeli, ekran ve ekran kartının sürücüsü ile (diğer programlarda getirebilir-photoshop gibi) bilgisayara yüklenen renk profillerinden kaynaklanır. Eğer mevcut renk profilinde sorun oluyorsa ki sorun var. Başka bir profili yükle. Restart etmeyi unutma.