8 Haziran 2008 #1 @ @LgOsS Doçent Katılım 12 Şubat 2008 Mesajlar 620 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Resimde sizce kaç kişi var ???
8 Haziran 2008 #3 Tartarus Profesör Katılım 18 Ağustos 2006 Mesajlar 1,241 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Ben 45 saydım hocam, yanlışmıyım? Gerçekten 3 yetişkin bi bebek. köpeğin poposuda biraz benziyo aslında ama ben ihtimal vermiyorum... Edit: Bi de sağ üst köşede çalı çırpı bi kadın sureti oluşturmuş yeni gözüme çarptı Edit2:
Ben 45 saydım hocam, yanlışmıyım? Gerçekten 3 yetişkin bi bebek. köpeğin poposuda biraz benziyo aslında ama ben ihtimal vermiyorum... Edit: Bi de sağ üst köşede çalı çırpı bi kadın sureti oluşturmuş yeni gözüme çarptı Edit2:
8 Haziran 2008 #4 RadoN Dekan Katılım 30 Ekim 2007 Mesajlar 5,813 Reaksiyon puanı 3 Puanları 0 3-4-9-6 bu karelerde ben bişey göremedim ..
8 Haziran 2008 Konuyu başlatan #5 @ @LgOsS Doçent Katılım 12 Şubat 2008 Mesajlar 620 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Tartarus dedi ki: Ben 45 saydım hocam, yanlışmıyım? Gerçekten 3 yetişkin bi bebek. köpeğin poposuda biraz benziyo aslında ama ben ihtimal vermiyorum... Edit: Bi de sağ üst köşede çalı çırpı bi kadın sureti oluşturmuş yeni gözüme çarptı Edit2: Genişletmek için tıkla ... Ben bile bu kadar görmedim helal olsun sana bunları teker teker aramışsın :O
Tartarus dedi ki: Ben 45 saydım hocam, yanlışmıyım? Gerçekten 3 yetişkin bi bebek. köpeğin poposuda biraz benziyo aslında ama ben ihtimal vermiyorum... Edit: Bi de sağ üst köşede çalı çırpı bi kadın sureti oluşturmuş yeni gözüme çarptı Edit2: Genişletmek için tıkla ... Ben bile bu kadar görmedim helal olsun sana bunları teker teker aramışsın :O
8 Haziran 2008 #6 Tartarus Profesör Katılım 18 Ağustos 2006 Mesajlar 1,241 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 kaydet fotoyu bilg.e, paintte aç, bas zoomu... var gibi ama muallakta kaldımişte ben de...
8 Haziran 2008 #7 K Kriptograf Profesör Katılım 18 Mayıs 2007 Mesajlar 1,687 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 O yerde yatan köpeğe benziyor adamın eli koyunda olabilir onu da sayarsak 5 oluyor diğerleri insana pek benzemiyorlar
O yerde yatan köpeğe benziyor adamın eli koyunda olabilir onu da sayarsak 5 oluyor diğerleri insana pek benzemiyorlar