Resim/video gizlemek için uygulama önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SDN Anonim 645270
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
LockMyPix tarzı bir uygulama istiyorum. Limiti olmasın ve "Hide Calculator" uygulamasını önermeyin. Bulut sürücüsü de olmasa iyi olur :)

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Belirtmeyi unutmuşum :( Galaxy Tab 3 Lite (SM-T113)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi telefonu kullanıyorsunuz?
Belirtmeyi unutmuşum :( Galaxy Tab 3 Lite (SM-T113)

Son düzenleyen moderatör:
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Up
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimse yok herhalde :(

Son düzenleyen moderatör:

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
Hocam galeride grmesin diyosanız dosya yöneticine gidip resim ve videoların olduğu klasöre gidip dosyayı yeniden adlandırırsnız dosya gözkmüyor galaride örneğin video.mp4 şeklindeyse sonuna video.mp4.zip yaparsan galeride gözkmez aynısını resminede yaprsn gleride gzükmes gzkmesi içinde eski haline gtrebilirsn ismini uygulamaya gerek yok

despotr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
39
Hocam galeride grmesin diyosanız dosya yöneticine gidip resim ve videoların olduğu klasöre gidip dosyayı yeniden adlandırırsnız dosya gözkmüyor galaride örneğin video.mp4 şeklindeyse sonuna video.mp4.zip yaparsan galeride gözkmez aynısını resminede yaprsn gleride gzükmes gzkmesi içinde eski haline gtrebilirsn ismini uygulamaya gerek yok
Aga kim tek tek buna uğraşır ki

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
hocam bunu bende yapmıştım bi ara şimdi aklıma geldi.uzantısını .qwe yapmıştım.

despotr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
39
Screenshot_20201105-141517_Opera.jpg
mesela ben note 10 llite kullanıyorum böyle bisey var güvenli klasör

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
Hocam o zman dahili video oynatıcılı dosya yönetici programlara bakın zip arşivi içerisindeki videoları cıkartmadan klasörden oynatabilen dosya yöntcisi uygulamaları var

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
ZArchiver indireyim, video/resimleri .zip olarak kaydedeyim. Sonra da şifre koyayım. Bu arada .zip gizleme özelliği var mı? "Gizli klasörleri göster" gibi.

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
Hocam zarchiver indir boş zip klasörü oluştur resimleri videolari resimleri içine taşı şifre koy zip klasörüne istersen istediğin zman girip bakabilirsin zip dosyasından dosyaları çıkartmadan gizli klasörleri göster tarzında bir ayarı vardı zarchiverin galiba

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Hocam konu mesajını okudunuz mu? 1 yıldız gelen yorumlarda veri kaybından bahsediliyor, böyle 1 riski alamam.
ben de arkadaştan öğrendim bunu bi ara kullandım sorun olmadı ama siz bilirsiniz risk almak istemiyorsanız arkadaşların dediği gibi arşive atın dosyaları kafanz rahat olur

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Hocam gizli klasör uygulamanız var ise videonuz bu klasörde dursun. Herhangi bir video oynatıcı ile istediğiniz gibi oynatır ileri geri sararsınız. Gizli klasörü devre dışına aldığınızda videoya erişim olmayacağından video uygulamasında gözükmeyecektir. Ayrıca video uygulamasını da bu klasöre alarak erişimi kesebilirsiniz. Neden bu kadar çetrefilli bir işe kalkıştınız anlayamadım