S
SDN Anonim 645270
SDN Okuru
LockMyPix tarzı bir uygulama istiyorum. Limiti olmasın ve "Hide Calculator" uygulamasını önermeyin. Bulut sürücüsü de olmasa iyi olur 

Belirtmeyi unutmuşumHangi telefonu kullanıyorsunuz?
Aga kim tek tek buna uğraşır kiHocam galeride grmesin diyosanız dosya yöneticine gidip resim ve videoların olduğu klasöre gidip dosyayı yeniden adlandırırsnız dosya gözkmüyor galaride örneğin video.mp4 şeklindeyse sonuna video.mp4.zip yaparsan galeride gözkmez aynısını resminede yaprsn gleride gzükmes gzkmesi içinde eski haline gtrebilirsn ismini uygulamaya gerek yok
hocam bunu bende yapmıştım bi ara şimdi aklıma geldi.uzantısını .qwe yapmıştım.Hocam galeride grmesin diyosanız dosya yöneticine gidip resim ve videoların olduğu klasöre gidip dosyayı yeniden adlandırırsnız dosya gözkmüyor galaride örneğin video.mp4 şeklindeyse sonuna video.mp4.zip yaparsan galeride gözkmez aynısını resminede yaprsn gleride gzükmes gzkmesi içinde eski haline gtrebilirsn ismini uygulamaya gerek yok
Uygulama blmakta zor hocamAga kim tek tek buna uğraşır ki
şifreli arşivlemede var.@TheLastWarrior onu ben de biliyorum. Klasör oluşturup başına . koyunca gizleniyor falan. Ben uygulama istiyorum. Şifre gerektirecek ve videoyu geri/ileri sarma özellikleri olacak.
Aynen buda çare zip klasörü olusturup içine atmakaslında hepsini .zip arşivine alması daha mantıklı.
ZArchiver de onlardan biri.bende kullanıyordum 1-1.5 sene önce.güzeldi.Hocam o zman dahili video oynatıcılı dosya yönetici programlara bakın zip arşivi içerisindeki videoları cıkartmadan klasörden oynatabilen dosya yöntcisi uygulamaları var
Bn kullanıyorum hala alternatf olrkZArchiver de onlardan biri.bende kullanıyordum 1-1.5 sene önce.güzeldi.
Hocam konu mesajını okudunuz mu? 1 yıldız gelen yorumlarda veri kaybından bahsediliyor, böyle 1 riski alamam.![]()
Hesap Makinesi - Fotoğraf Kasa - Google Play'de Uygulamalar
başkalarının görmesini istemediğiniz tüm resimleri gizlemenize yardımcı olun.play.google.com
şöyle bir uygulama var gayet güzel
ben de arkadaştan öğrendim bunu bi ara kullandım sorun olmadı ama siz bilirsiniz risk almak istemiyorsanız arkadaşların dediği gibi arşive atın dosyaları kafanz rahat olurHocam konu mesajını okudunuz mu? 1 yıldız gelen yorumlarda veri kaybından bahsediliyor, böyle 1 riski alamam.