Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle güzel veya yakışıklı olacaksın. Ağzınla kuş tutsan güzel bir bayan reprezantın anlattığı kadar ilgi çekemezsin doktorlar üzerinde.
Sonrasında konuşman akıcı olacak, anlaşılır olmalısın.
İnsani ilişkilerin iyi olmalı, kolayca samimi olabilmelisin insanlarla.
Sabırlı olmalısın, doktorlar tarafından saatlerce bekletilebilir veya bugün git yarın gel denebilirsin.
En önemlilerinden birisi seyahat yapmayı seveceksin. O ilçe senin bu ilçe benim dolaşabilirsin.
Son olarak da torpilli olup güzel ilaç çalışacaksın, bazı ilaçlar var ağzınla kuş tutsan doktorlar yazmaz, bazıları da var hiç çalışmasan doktor vazgeçmez.
çok detaylı bilgiye sahip olmamakla beraber lise mezunu herkesin başvurabildiği bir iş seçeneği ama diksiyon ve ikna edicilik önemli sonuçta doktorlara veya eczanelere gidip onlara senin çalıştığının firmanın ürününü sattırmaya çalışacaksın çok gezeceksin çok konuşacaksın ve biraz yüzsüz olacaksın reddedildiğin yere yeniden gidebileceksin bir değişiklik olmadıysa prim ve hediyeli çalışma stilleri vardı yani ücret artı satış yaptırabildiğin kadar prim ve aylık kotayı doldurunca genelde hediye falan veriyorlardı tabi sen yine birinci ağızdan öğrenmeye bak
çalışacağın sektörde potansiyel müşterin yoksa yapman gereken en son iştir.Sürekli olarak mal satmak için birilerinin seni azarlamsına,aşağılamasına,sarkıntı olmasına maruz kalman demektir.Daha kapıdan içeri girmeden seni azarlayıp daha uzaklaşmadan arkandan konuşulur ve sen sesini çıkaramazsın neyazık ki.
ama hazır müşteri potansiyelin varsa ben bu malı hertürlü satarım diyorsa veya satacağın ürün normalde çok talep görüyorsa sorun yok.
doktorun biri gecenin köründe arkadaşı arayıp kadın bile istemişti . Bu meslek bu kadar acayip bir meslek işte. Ama dediğim gibi müşteri potansiyelin varsa sadece telefonla oturduğun yerden para kazanırsın ama bu tip insanların sayısıda pek fazla olmuyor.
Arkadaşlar herkezin yapıp kaldıra bileceği bir iş değildir ne yüzsüz olmanız gerekir nede hertürlü hakarete boyun eğmeniz eğitiminizin olması şart ve aldığın eğitimi devamlı güncellemek zorundasın piyasadaki herşeyden bilgin olması lazım sonuçta pazarlama piyasasının bir dalıdır karşınızdaki doktorda olsa en nihayetinde bir insandır tek kelimeyle çözülecek kadar kolaydır önemli olan doğru zamanda doğru doktora ulaşa bilme istihbaratıdır ve en önemli şartı budur bunun dışında diğer arkadaşların dediği gibi güzel ve yakışıklı olman artıdır yalnız şunu unutmayın siz ne kadar dik asil ve kendinizden emin olarak bir yere girer ve tanıtımınızı gerçekten profosyonelce yaparsanız kimseye meded ummak zorunda kalmazsınız...