Replika Telefonlar!

dark84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar merhaba internette gezinirken bi online satış sitesinde replika telefonlar gördüm. sitede dış görünüş birebir aynı Iphone, S3 vb. telefonlar var ama tazılım farkı var tabiki. Bu telefonlar hakkında bilgisi olan var mı yada kullanan arkadaşlar var mı fikirlerini alabilir miyim? Yada bu sitelere güvenebilir miyim? Henüz araştırıyorum eğer aklıma yatarsa alacağım güvenilebilirlik konusundada şüphelerim var yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca fiyat olarakta çok uygun bu telefonlar.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Hocam kendiniz demişsiniz sadece görünüşleri var içleri boş kelek karpuz gibiler. Hiç 250 300tl vermeye değer mi. 1ay sonra baş ağrısı yapmaya başlayacak ne bileyim 3g vb kullanamayacaksınız bir sürü problemleri var siteler güvenilir olsa bile telefonlar güvenilir olmaz.

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ferrari kaplama Doğan onlar. :) Onlara vereceğiniz para varsa bize verin biz size maketini daha ucuza yaparız, hem kaliteli bir maket yaparız vurup fırlattığınızda hemen kırılmaz. Şaka bir yana uzak durmanızı tavsiye ederim.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Replika yazısını gördüğünüz an sayfayı kapatın...

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Görünce kacilacak yerlerdir. Aman ha bulasmayin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadasım sakın guvenme replıkalara ucuz dıyede de seytana uyma, kuzen aldı bızım s4 replıkayı, cok pısman oldu. ufak ogluna verdı oyuncak nıyetıne:D olan parasına oldu

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Yav bu piyasada S3'ün, S4'ün, S3 mini'nin replikası dolu internette ama LG G2, Z, Z1, HTC ONE gibi telefonların neden replikası yok?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bilip bilmeden konşmayn ben replikas3 kullanıyorm çok memnunm

Çakmanın çakmasını kullanıyorsun haberin yok. :4: