Renk Düzeni Değiştirildi

Reaksiyon puanı
68

Sadece bu değil bir kaç oyun yada bir yazılımı çalıştırdığımda renk düzeni değiştiriliyor? Aceba bu engelenebilir mi?

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Bunu engelleyebilir misin bilmiyorum ama engellersen programların düzgün çalışmayacaktır. Zaruri olduğu için windows otomatik olarak bu düzene geçiyor.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Oyun exe sine sağ tıkla özelliklerden uyumluluk modunu windows xp sp3 yap düzelir inşallah

Reaksiyon puanı
68
Bunu engelleyebilir misin bilmiyorum ama engellersen programların düzgün çalışmayacaktır. Zaruri olduğu için windows otomatik olarak bu düzene geçiyor.

o zaman windows un işine karışmayalım:)

Oyun exe sine sağ tıkla özelliklerden uyumluluk modunu windows xp sp3 yap düzelir inşallah

dediğini denemiştim ama olmamıştı:)

aslında benim için büyük bir sorun değil. çünkü oyun ve yazılımı kapatığımda eski haline dönüyor. Engelemenin bir yolu var mı diye merak ettim.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
engellemenin yolu bunu bir daha gösterme diyosun bir daha o ekran çıkmıyo, windows görünümü değişebilir ama açılınca düzeldiğine göre sorun yok

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bunun ne gibi zararı varki sana hem performans ta sağlar...

Reaksiyon puanı
68
engellemenin yolu bunu bir daha gösterme diyosun bir daha o ekran çıkmıyo, windows görünümü değişebilir ama açılınca düzeldiğine göre sorun yok

bunu bir daha gösterme diyince sadece resimdeki uyarı penceresi açılmıyor. yoksa ben oyundan veya yazılımdan çıkınca 2-3 saniye sonra tema eski halina dönüyor:)

Bunun ne gibi zararı varki sana hem performans ta sağlar...

zararı yok. sadece engelenebilir mi diye merak etmiştim.

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Desktop Window Manager (dwm.exe) Pencereleri ve Aero animasyonlarını render ederken grafik kartını kullanır. Eğer Herhangi grafik kartını kullanacak olan yazılımın performansını etkileyecek bir durum oluşuyorsa, Windows Aero efektlerini otomatik olarak uygulama kapanana kadar durdurur. Bu durum senin için iyi birşey yani. Soruna gelecek olursak, hayır engelleyemezsin.