renci Mar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ezgee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aman

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben diyorum ki; bu tür paylaşımlar bir Türk tarafından paylaşılamaz. Bu istiklal marşımıza hakarettir. Öğrenci(çocuk) de olsa bunu yapmamalı.

Bilmiyorum siz ne diyorsunuz ? Ben olsam paylaşılmasını engellerdim. Sadece SDN'de değil tabi ki... ;)

hassan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaşım bunu yazan arkadaş gelipte küfürmü etti yoksa Bayragı Milleti ayaklar altınamı aldı sen bunda neden kötü niyet arıyorsun eger bişeyler araycaksan system of down 'a bak başka yerlere bak derim . "bir Türk tarafından paylaşılamaz" şeklinde yazdıgın yazı ile yazanı soktugun duruma bak sendeki zihniyet nedir ? sen İstiklal Marşı'nın kac kıtasını biliyorsun acaba ? Şunu unutma kimin ne kadar Türk oldugu burda , senin gibi birinin dedigi ile belli olmaz...

mahmuteser

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ben İSTİKLAL MARŞI'nın 10 kıtasını 3. sınıftan beri biliyorum ama böyle kötü bir şeye alet edilmesini istemem Bu yüzden ezgee arkadaşımızın bu yazıyı silmesini istiyorum. >:(

hassan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam şimdi arkadaşın yazdıgı herkezin bakış acısına göre degişir yazdıgı doğruda diyemeyiz. yazananın niyetini bilemen istanları küçük düşürcü mesajlarda atmayalım

Aman

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hassan dedi ki:
hocam şimdi arkadaşın yazdıgı herkezin bakış acısına göre degişir yazdıgı doğruda diyemeyiz. yazananın niyetini bilemen istanları küçük düşürcü mesajlarda atmayalım
O zaman yukarıdaki mesajınızı silmeniz gerekecek. ??? Ben mesajımda kimseye hakaret etmedim. ;) Kimsenin Türklüğünü de ölçmeidm.

Daha fazla bir şey söylememe gerek yok. ;)

Downsat

Profesör
Reaksiyon puanı
65
İçerik silindiği için KİLİT vuruyorum, vurdum. :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...