berke0007777
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 654
Tamam eyvallah reklam var ama kapatma tuşu yok. Böyle olunca sinir oluyorum. Nasıl kapatırım bunu??
Hocam diğer forumlar olsa bende de açık oluyor ama burda kapatıyorum.Forumda reklam mı varmış???
Adblock kullandığım için farkında değilim
Bu tür şeyler internette arattıklarınıza göre çıkıyor diye biliyorum. Aman hocam, erkeksiniz...Valla bende şikayetçiydim bu durumdan.Normalde dikkate almam ama dün d*ldo reklamı çıkınca sinirlenip reklam engelleyici kurdum.
İnsanlar para kazanıyor hocam. Diğer forumlara gıcık olduğum için girerken adblock açıyorum ama burası iyi bi yer.Adblock kullan. Temiz çözüm.
Evet kazanıyorlar bir şey demem ancak gördüğüm reklamlar pek hoş değil. O yüzden adb kullanıyorum.İnsanlar para kazanıyor hocam. Diğer forumlara gıcık olduğum için girerken adblock açıyorum ama burası iyi bi yer.
Tercih meselesi, saygı duyarım.Evet kazanıyorlar bir şey demem ancak gördüğüm reklamlar pek hoş değil. O yüzden adb kullanıyorum.
İşin ilginç tarafı böyle şeylere girmemiş olmam.Zaten 2 reklam çıkmıştı 1.sinde d*ldo 2.sinde ekran kartı vardı.Çok ilginç bu google.Bu tür şeyler internette arattıklarınıza göre çıkıyor diye biliyorum. Aman hocam, erkeksiniz...
uBlock Origin.Tamam eyvallah reklam var ama kapatma tuşu yok. Böyle olunca sinir oluyorum. Nasıl kapatırım bunu??