SkateBoard???
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 218
Arkadaşlar bir firma açtım ve reklam yapabilmek için sevgili moderatörlerimizden izin istiyorum cevabı buraya yazabilirsiniz
Galiba reddedicekler
Youtube kanalının reklamını yapacaksan yapabilirsin diye biliyorum. Dün birisi sitesinin oyunun reklamını yapmıştı.Galiba reddedicekler
Bu kuralın geçerli olduğunu sanmıyorum.Forumumuzda her türlü reklam yasaktır. Youtube vesaire sosyal medya kanallarını haftada bir paylaşabilirsiniz. Bunun dışındaki reklamlara izin yok. İyi forumlar.
Mobilden derdimi tam olarak anlatamamışım fakat arkadaşımız firmanın reklamını yapmak istiyor. Bu tarz şeylere izin olmadığını belirtmek istedim.Bu kuralın geçerli olduğunu sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi Mobil Oyunumu Yaptım Arkadaşlar ve Desteğiniz Gerekiyor!
Android platformda basit oyunlar geliştiriyorum yaklaşık 2 hafta kadar sürede ufak bir strateji oyunu geliştirdim. Tabi ki bunun daha profesyonel hali var ama ben biraz daha yerli olayları , Türkiye'de yaşanan meseleleri konu aldım. sizden istediğim aranızda çok oyun oynayan tecrübeli kişiler...forum.shiftdelete.netMesaj otomatik birleştirildi:
Yeni Oyunum Google Play Store'da
Yeni geliştirdiğim oyunum "Car Driving Drift Simulator 2018" Google Play Store'da yerini aldı. Daha yeni yayınladığım için ilk aşamada aldığımız indirmeler ve vereceğiniz oylar çok önemli. Ayrıca iyi kötü oyunla ilgili görüşlerinizi de yazmanız benim için daha iyi olacaktır. Reklam yapmış gibi...forum.shiftdelete.net
Dün birisi reklam yapmıştı öyle.Mobilden derdimi tam olarak anlatamamışım fakat arkadaşımız firmanın reklamını yapmak istiyor. Bu tarz şeylere izin olmadığını belirtmek istedim.
PekiYouTube kişisel kanalları izin versekde firma reklami olduğu için ofis ile irtibata geçmesi gerekiyor.ucretli reklam yani onun dışında izin vermemiz olmaz.
Fakat bu bir tanıtımYouTube kişisel kanalları izin versekde firma reklami olduğu için ofis ile irtibata geçmesi gerekiyor.ucretli reklam yani onun dışında izin vermemiz olmaz.
Yine de mi olmazYouTube kişisel kanalları izin versekde firma reklami olduğu için ofis ile irtibata geçmesi gerekiyor.ucretli reklam yani onun dışında izin vermemiz olmaz.
Ama knk reklam değil tanıtım yapicam neden kızıyorsunuzMobilden derdimi tam olarak anlatamamışım fakat arkadaşımız firmanın reklamını yapmak istiyor. Bu tarz şeylere izin olmadığını belirtmek istedim.
Ücret ödemen gerek diye biliyorum, sonraPeki
Fakat bu bir tanıtım
Yine de mi olmaz
Ama knk reklam değil tanıtım yapicam neden kızıyorsunuz
((((Ücret ödemen gerek diye biliyorum, sonra