Reklam mı veriyorsunuz yoksa işkence mi ediyorsunuz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan F1kan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Cidden bu reklam işinin suyu çıktı benden demesi.
Tamam reklamdan gelir kazanmak istemek sizin hakkınız fakat işin şeyi çıktı yani. Mobilden foruma girmek tam bir rezalate dönüştü. Yani forum ne hale geldi son zamanlarda sizde biliyorsunuz bildiğiniz halde bide üzerine bunu yapıyorsunuz.
Eskiden reklamların yeri düzgündü abartı yoktu ekranı kaplamıyordu. Şimdi mübarek ekranı kaplayan reklamlar var. Hele mobil daha rezalet.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bugün ironi yapmak için post attım adamlar düzelteceği yere uğraşıp resmen daha rezil hale getirmişler sözün bittiği yerdeyiz ne yazık ki..

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Tam şu an delirdim ve maalesef ki tapatalk indirmek durumunda kaldım mobilde. burdan şift deleyt i kınıyorum

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Hakikaten ha birde görsekde bir işe yarasa reklam sağdan kapatmaya çalışıyorum geri dönüp geldiğimde bir daha çıkıyor.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Bence doğru olanı 12 saatte 1 reklamdan fazlası olmamalı. 1 kez tıklayalım reklamınıza, 12 saat boyunca bize reklam göstermeyin. bakın 24 demiyorum. sizi de düşünüyorum hani bizim için amerikadan gidip mek buk alıp inceleme yapabilcek parayı "denkleştirebilmeniz" için.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Sayin sdn forum yoneticileri;
Mobil cihazdan herhangi bir sayfaya herzaman girdigimde sayfayi karartan ve nerde oldugu belli olmayan hepside turktelekom olan reklamlarin kaldirilmasi ahaliyi mutlu edecektir. Geregini arz ederim.

Utkuversus UTKUVERSUS

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Merhaba arkadaşlar, konuya el atıyorum hemen. Sakin olun :)
--- Gönderi Güncellendi ---
Ajansa yazdık arkadaşlar, sanırım sabah erken saatlerde düzeltecekler. biraz sabır.

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Merhaba arkadaşlar, konuya el atıyorum hemen. Sakin olun :)
--- Gönderi Güncellendi ---
Ajansa yazdık arkadaşlar, sanırım sabah erken saatlerde düzeltecekler. biraz sabır.
Sonunda fark edilmesi güzel. Ancak uzun süredir devam eden bu soruna bu kadar zaman duyarsız kalınması beni şaşırttı. Forum la ilgilenen yetkili acaba foruma girmiyor mu?

Tilkißey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
Sonunda fark edilmesi güzel. Ancak uzun süredir devam eden bu soruna bu kadar zaman duyarsız kalınması beni şaşırttı. Forum la ilgilenen yetkili acaba foruma girmiyor mu?
Cok trajikomik gelebilir belki ama genelde reklamlar yoneticilere gorunmeyecek sekilde eklendigi icin farkina bile varmiyor yonetim kadrosu. Sdn nasil bir politika izliyor bu konuda bilmiyorum, ben kendi sitemize reklam eklendigini (ortagim eklemis) bir uyenin alakasiz bir konuda gondermis oldugu ekran goruntusunden gormustum bir zamanlar :) bazi durumlar rapor edilmeden farkindalik yaratmiyor yani

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Beni reklamlar çok rahatsız etmiyor, sağda solda banner olsun sorun yok Adblock bile kapalı hatta ama ekran açılan, sayfayı kaplayan reklamlar çok sıkıcı ve siteden çıkasım geliyor.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
işin suyu çıktı bayadır, her forumda başlık açınca, kocaman reklam kaplıyor ekranı. Telefonda zaten girilmiyor foruma. girmiyorumda. Pcden giriyorum ondada reklamlar sarmış durumda. Acaba ne zaman düzelir

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Hocam Bu nedir ya sayfayı her yenilendiğinde reklam reklam reklam denilen şey ara sıra çıkar