Yüksek RPM
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 579
Şimdi sizlere SDN Forum'u nasıl istediğiniz gibi renklendirebileceğinizi göstereceğim, bu sadece SDN Forum özelinde değil, istediğiniz sayfa için kullanabilirsiniz.
1.StyleBot eklentisini aşağıdan indirin:
addons.mozilla.org
Eklentiyi kurduktan sonra tıklayıp "Open Stylebot" yazısına tıklıyoruz:
Ardından şuraya tıklıyoruz:
Tıkladıktan sonra istediğimiz bir alanı seçiyoruz:
Benim seçtiğim yeri seçmeniz için işaretlediğim gibi boş bir yere tıklamanız yeterli, zaten gösteriyor.
Şimdi renklendirme kısmına geldik, "Colors" kısmından isteğinize bağlı olarak "Background (arka plan)" ya da "Text (yazı)" kısmını seçebilirsiniz, ben Background seçtim:
Ardından istediğiniz renk ve tonları seçiyorsunuz:
Ben şöyle seçtim:
İsteyen arkadaşlar için kodu: #34B79C
Şimdi nasıl olduğuna bakalım:
İsterseniz sadece arka plan ile bırakmayalım, siteyi güzelce çocuk resimlerine benzetelim:
Not:
Bu renkler kalıcıdır, siteyi yenilemeniz ya da kapatıp açmanız durumunda eski haline dönmez.
Bonus olarak bir özellik daha göstereceğim, işinize yarayacağını düşünüyorum:
Örneğin bir bölümü görmek istemiyorsunuz, diyelim ki "SDN Son Haberler" kısmı ilginizi çekmiyor ve orada durması sizin için gereksiz geliyor, bunu gizleyebilirsiniz:
Öncelikle imlecimize tıklıyoruz:
Ardından gizlemek istediğimiz bölüme basıp sağdan "Layout" kısmına giriyoruz ve "Hide" seçeneğine basıyoruz:
Artık yok!
Okuduğunuz için teşekkür ederim, işinize yarar mı bilmiyorum, sadece paylaşmak istedim.
1.StyleBot eklentisini aşağıdan indirin:
- Chrome/Edge/Vivaldi:
- Opera
- Opera için Install Chrome Extensions eklentisini kurup sonra StyleBot eklentisini kurmanız gerekiyor.
- Firefox:

Stylebot – Get this Extension for ? Firefox (en-US)
Download Stylebot for Firefox. Change the appearance of the web instantly
Eklentiyi kurduktan sonra tıklayıp "Open Stylebot" yazısına tıklıyoruz:
Ardından şuraya tıklıyoruz:
Tıkladıktan sonra istediğimiz bir alanı seçiyoruz:
Benim seçtiğim yeri seçmeniz için işaretlediğim gibi boş bir yere tıklamanız yeterli, zaten gösteriyor.
Şimdi renklendirme kısmına geldik, "Colors" kısmından isteğinize bağlı olarak "Background (arka plan)" ya da "Text (yazı)" kısmını seçebilirsiniz, ben Background seçtim:
Ardından istediğiniz renk ve tonları seçiyorsunuz:
Ben şöyle seçtim:
İsteyen arkadaşlar için kodu: #34B79C
Şimdi nasıl olduğuna bakalım:
İsterseniz sadece arka plan ile bırakmayalım, siteyi güzelce çocuk resimlerine benzetelim:
Not:
Bu renkler kalıcıdır, siteyi yenilemeniz ya da kapatıp açmanız durumunda eski haline dönmez.
Bonus olarak bir özellik daha göstereceğim, işinize yarayacağını düşünüyorum:
Örneğin bir bölümü görmek istemiyorsunuz, diyelim ki "SDN Son Haberler" kısmı ilginizi çekmiyor ve orada durması sizin için gereksiz geliyor, bunu gizleyebilirsiniz:
Öncelikle imlecimize tıklıyoruz:
Ardından gizlemek istediğimiz bölüme basıp sağdan "Layout" kısmına giriyoruz ve "Hide" seçeneğine basıyoruz:
Artık yok!

Okuduğunuz için teşekkür ederim, işinize yarar mı bilmiyorum, sadece paylaşmak istedim.