Rchive
Profesör
- Özel başlık
- TDK
Ne amaçla kullanacaksın?350 tl
Ne amaçla kullanacaksın?350 tl
Normal kullanım. Eğitim 1-2 oyunNe amaçla kullanacaksın?
860 evo en sağlam ve sorunsuz ssd' lerden biri.Şimdi kaç oldu?
Bu 860 evoda bir sorun yok değil mi? Ben düşünüyorum almayı da.
1200 TBW ömrüyle 860 Evo öneririm. Rastgele yazma (4 Kb, Qd32) değerleri hemen hemen aynı zaten. Hayırlı olsunNormal kullanım. Eğitim 1-2 oyun
120 GB olarak ne önerirsin?1200 TBW ömrüyle 860 Evo öneririm. Rastgele yazma (4 Kb, Qd32) değerleri hemen hemen aynı zaten. Hayırlı olsun
![]()
Samsung 860 Evo 250GB 550MB-520MB/s Sata3 SSD - MZ-76E250BW
Samsung 860 Evo 250GB 550MB-520MB/s Sata3 SSD - MZ-76E250BWwww.incehesap.com
Çok zam gelmiş ya. Hepsiburada'da 250 tlydi1200 TBW ömrüyle 860 Evo öneririm. Rastgele yazma (4 Kb, Qd32) değerleri hemen hemen aynı zaten. Hayırlı olsun
![]()
Samsung 860 Evo 250GB 550MB-520MB/s Sata3 SSD - MZ-76E250BW
Samsung 860 Evo 250GB 550MB-520MB/s Sata3 SSD - MZ-76E250BWwww.incehesap.com
Bence 120'lik alıp şuanki sisteme takıp yeni sistem aldığında m2'nin yanına takarsın.Çok zam gelmiş ya. Hepsiburada'da 250 tlydi
Ben yeni sistem alacağım yazın 7000 civarı bütçede.
O sistem için m2 öneriyorlar ama şimdiki anakartım m2 desteklemiyor. Ben de hem şimdi kullanıp hem de yeni sistemde kullanmak istiyorum. Sizce ne yapayım? (hdd kullanıyorum şuan.
O zaman 120 lik öneri ben de alayımBence 120'lik alıp şuanki sisteme takıp yeni sistem aldığında m2'nin yanına takarsın.
Anakart modelin ne?O sistem için m2 öneriyorlar ama şimdiki anakartım m2 desteklemiyor.
Bütçe?120 GB olarak ne önerirsin?
Bütçe?O zaman 120 lik öneri ben de alayım![]()
Bütçe hakkında kesin bir şeyim yok ucuz ve iyi olsun yeter.Anakart modelin ne?
Bütçe?
Bütçe?
Anakartım lenovo 7304W6K. Desteklemiyormuş. 350 yi geçmesin mümkün olduğunca ucuz ve kaliteli olursa iyi olur.Anakart modelin ne?
Bütçe?
Bütçe?
İkimiz de aynı şeyi arıyoruz.Bütçe hakkında kesin bir şeyim yok ucuz ve iyi olsun yeter.
En iyisi hddKronik sorun: Fabrika üretimi hatalı olan veya kalitesiz malzeme kullanılan SSD'lerde oluşan sorun. Sizde sorun yok diye başkalarına önermeyin! SSD kanadında Toshiba (KIOXIA) ürünleri başarılı değil.
Çözümü nedir?
Bazı sorunlar yazılımsal olabiliyor. Markalar firmware güncellemesi ile çözebiliyorlar. Bazı
sorunlar ise donanımsal olabiliyor, bu yüzden çözümü yoktur.
Sorunlar:
- Adata SU630 ve SU650: 6XX serisinin sorunlu olduğu söyleniyor.
Kullanıcı yorumları:
- Okuma ve yazma hızı düşüklüğü.
- Ani takılma ve donma sorunları.
- Yüksek sıcaklıklarda çalışma.
- Firmware yüklerken sorun çıkarması.
- Sistem kilitlenmeleri, siyah ekran ve mavi ekran sorunlarına sebep olması.
- BIOS menüsünde bazen gözükmemesi.
- Sağlığı hızlı düşüyor.
Ekli dosyayı görüntüle 127877Ekli dosyayı görüntüle 127878
Sorunlar:
- TEAM GX1: Yazma hızı çok çok düşük değerlerde.
Kullanıcı yorumları:
- Doluluk oranı arttıkça yazma hızının düşmesi.
- Okuma ve yazma hızının hızlı düşmesi.
- Firmware yüklenmemesi.
- Sisteme format attıktan sonra 1-1.5 hafta sonra yazma hızı düşüyor.
- SSD %74 civarı dolduktan sonra yazma değeri ciddi şekilde düşüyor.
![]()
Sorunlar:
- SanDisk SSD Plus: 120 ve 240GB'lık modellerinde kronik sorunlar var. 480GB ile sorun yaşayan görmedim.
Kullanıcı yorumları: Ekli dosyayı görüntüle 127873
- Okuma ve yazma hızı düşüklüğü.
- Ani sistem kitlenmeleri.
Sorunlar:
- James Donkey: Eşek James
Kesinlikle uzak durulması gereken bir SSD. Düşük yazma hızı sorunu ön plana çıkıyor.
Kullanıcı yorumları:
- Uyum sorunları.
- Firmware olmaması.
- BIOS ve Windows tarafından tanımama ve görülmeme sorunları.
- Okuma ve yazma değerlerinin hızlı düşüşe geçmesi.
- Sağlığının çabuk düşmesi.
![]()
Sorunlar:
- Toshiba OCZ TR200: TR200 modellerinin hepsi sorunlu.
Kullanıcı yorumları:
- Disk sağlığının hızlı düşmesi.
- Yüksek sıcaklıklarda çalışması.
![]()
- Hi-Level Speed: Şikayetvar'da %3 geri dönüş oranı var, gerisini sen hayal et.
![]()
Hi-Level Ssd Şikayetleri - Şikayetvar
Hi-Level Ssd şikayetleri için tıklayın! Hi-Level yorumları ve Hi-Level Ssd şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.com
Sorunlar:
Kullanıcı yorumları:
- Uyum problemleri.
- Yazma hızı düşüşü.
- Anlık takılma ve veri kaybetme.
![]()
Sorunlar:
- Crucial BX500: 120, 240 ve 480GB modelinde sorun yaşayanlar var. Firmware güncellemesiyle çözüldüğünü söyleyenler de var. Bu arada, 960GB modelinde de sorunlar varmış
Kullanıcı yorumları:
- Sağlığı hızlı düşüyor.
- Herkesde farklı farklı sorunlar çıkıyor.
120GB test sonuçları:
![]()
![]()
"Sorunlar:" kısmındaki maddeler "ALINTI"dır.
Hayırlı olsunBütçe hakkında kesin bir şeyim yok ucuz ve iyi olsun yeter.
Hayırlı olsun350'yi geçmesin.
Trollük becerilerinizi başka konularda sergileyin.En iyisi HDD.
Seagate ve western dijital varken diğerlerine bakmam bile.
Çok teşekkürler bakacağım.Hayırlı olsun
![]()
Kingston HyperX Fury 3D KC-S44120-6F 2.5' 120 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kingston HyperX Fury 3D KC-S44120-6F 2.5' 120 GB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hayırlı olsun
![]()
WD Blue WDS250G2B0A 2.5' 250 GB NAND SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
WD Blue WDS250G2B0A 2.5' 250 GB NAND SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Trollük becerilerinizi başka konularda sergileyin.
Bence bir kaç video bakın anlarsınız aradaki farkı.Seagate ve western digital varken diğerlerine bakmam bile.
Samsungun fiyatları daha yüksek galiba
Ben 1. Olanı beğendim.Hayırlı olsun
![]()
Kingston HyperX Fury 3D KC-S44120-6F 2.5' 120 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kingston HyperX Fury 3D KC-S44120-6F 2.5' 120 GB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hayırlı olsun
![]()
WD Blue WDS250G2B0A 2.5' 250 GB NAND SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
WD Blue WDS250G2B0A 2.5' 250 GB NAND SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Trollük becerilerinizi başka konularda sergileyin.
50-60 lira yüksek mi oluyor?Samsungun fiyatları daha yüksek galiba![]()
WD Blue varken...Ben 1. Olanı beğendim.
120 gb olsa daha iyi olur benim için de.50-60 lira yüksek mi oluyor?
WD Blue varken...
Paşa Paşa 240GB kullanacaksın işte, daha ucuz olsun diyorsan sen de üsttekini alabilirsin, hayırlı olsun.120 gb olsa daha iyi olur benim için de.
Onunda düşüncesi benim gibi Windows kurayım hızlı olsun oyun vs. HDD'ye.Paşa Paşa 240GB kullanacaksın işte, daha ucuz olsun diyorsan sen de üsttekini alabilirsin, hayırlı olsun.
Hayırlı olsun, sorularınız varsa alayım. Yarın cevaplarım, SSD hakkında ne kadar sorun varsa (kelime anlamı dahil), ya da model hakkında sorabilirsiniz.Onunda düşüncesi benim gibi Windows kurayım hızlı olsun oyun vs. HDD'ye.
Yeterli olacağını düşünüyorum.
Ohoo dükkan batacak yani. Tamam alttakini seçtim.Paşa Paşa 240GB kullanacaksın işte, daha ucuz olsun diyorsan sen de üsttekini alabilirsin, hayırlı olsun.
Evet aynı şeyleri düşünüyoruzOnunda düşüncesi benim gibi Windows kurayım hızlı olsun oyun vs. HDD'ye.
Yeterli olacağını düşünüyorum.
Alttakini seçtiğine pişman olmayacaksın, çok memnun kalacağını düşünüyorum. Yarın model hakkında detaylı bi' tablo hazırlarımBize ucuz ve güzel bir şey önerirsiniz sanmıştık. 100-200 tl ye
Teşekkür ederim ilginiz için.Alttakini seçtiğine pişman olmayacaksan, çok memnun kalacağını düşünüyorum. Yarın model hakkında detaylı bi' tablo hazırlarımYarın tekrar bakarım 120GB olarak.
Teşekkürler.Hayırlı olsun, sorularınız varsa alayım. Yarın cevaplarım, SSD hakkında ne kadar sorun varsa (kelime anlamı dahil), ya da model hakkında sorabilirsiniz.