MyNameİsJOHNNY
Asistan
Nasıl YapacağımBIOS'un POST splash (size göre Acer logosu olur) değiştirebilirsiniz.
Nasıl YapacağımBIOS'un POST splash (size göre Acer logosu olur) değiştirebilirsiniz.
Bu öyle anlatılacak bir iş değil. Ben bir BIOS'unuzu inceleyeceğim. Size ne yapmanız gerektiğini söyleceğim.Nasıl Yapacağım
Tamamdır TeşekkürlerBu öyle anlatılacak bir iş değil. Ben bir BIOS'unuzu inceleyeceğim. Size ne yapmanız gerektiğini söyleceğim.![]()
UEFI destekliyormuş fakat varsayılan olarak kapalı geliyormuş.Tamamdır Teşekkürler
Yani Bu Programla İstediğiniz Boyutta Ve Formatta Foto Kullanırsam Olurmu ?UEFI destekliyormuş fakat varsayılan olarak kapalı geliyormuş.Acer logosu ise, 640x480 ve PCX dosya türü. Size 640x480 .PCX formatında resim lazım.
Evet, dediğim kriterlere uygun olmalı.Yani Bu Programla İstediğiniz Boyutta Ve Formatta Foto Kullanırsam Olurmu ?
Hayır, bu programla değil. Siz bir resim bulun ve bana atın. Ben size yapıp dosyayı vereceğim.Yani Bu Programla İstediğiniz Boyutta Ve Formatta Foto Kullanırsam Olurmu ?
Hayır, onun önemi pek yok.Resimin boyutu önemli mi?
Yarın denerim, sorun falan çıkmaz değil mi? Çıkarsa ne yapacağım?Hayır, onun önemi pek yok.![]()
Çıkmaz merak etme ama çıkarsa bakarız.Yarın denerim, sorun falan çıkmaz değil mi? Çıkarsa ne yapacağım?
Dışarıda İşim Çıkmıştı buyrunEvet, dediğim kriterlere uygun olmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır, bu programla değil. Siz bir resim bulun ve bana atın. Ben size yapıp dosyayı vereceğim.![]()
Resim dosyasına göre çözünürlüğü değiştiriyor o zaman.Ben 1920x1080 olan monitörümde deneme yaptım. 2073x1144 olan fotoğrafımı eklediğimde monitör desteklenmiyor hatası verdi. Programın kendisi fotoğrafın pikselini kendi ayarlamıyor muydu?
ayarlamıyor hem o kadar büyük fotoğraf koymamalısın.Ben 1920x1080 olan monitörümde deneme yaptım. 2073x1144 olan fotoğrafımı eklediğimde monitör desteklenmiyor hatası verdi. Programın kendisi fotoğrafın pikselini kendi ayarlamıyor muydu?
Fotoğrafın bit derinliği 32 imiş. Ben bunu nasıl 24 yapabilirim?Resim dosyasına göre çözünürlüğü değiştiriyor o zaman.
Fotoğrafın biti 32 imiş. Ben bunu nasıl 24 yapabilirim?
Teşekkür ederim. Tekrar deneyeceğim eğer olmazsa pikselini düşürürüm.![]()
BMP Converter, convert any images, eg PNG to BMP or JPG to BMP
Convert PNG to BMP, JPG to BMP or any images formats. 1, 4, 8, 16, 24 or 32 bits image converter. Support for transparency and other settings.online-converting.com
672x378. 24 Bit derinlik.Teşekkür ederim. Tekrar deneyeceğim eğer olmazsa pikselini düşürürüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tahmin ettiğim gibi pikselden kaynaklıymış. Orjinal Windows boot logosunun veya ASUS UEFI boot logosunun pikseli kaç biliyor musunuz acaba? Ona göre ayarlamak istiyorum da. @EFI Shell
Yine olmadı.672x378. 24 Bit derinlik.