RegOpenKey v1.3 (registry degerine kolayca ulasin)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan klon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

klon

Asistan
Reaksiyon puanı
19
regopenkey.gif

herhangi bir registry degerini kopyaladiktan sonra RegOpenKey.exe ye tikaldigniz anda o deger acilsa nasil olur , hatta isi daha da kolaylastiralim ,Hotkey RegOpenKey.cmd ye tiklayin ki klavyenize bir hotkey atansin (Ctrl + Alt + X) , bir registry degerine ulamak icin o registry degerini kopyalayip klavyenizdeki Ctrl + Alt + X e bastigniz anda o Registry degeri acilsin iste RegOpenKey.exe nin yaptigi sey de budur , bizim gibi registry ile cok ugrasiyorsaniz
eminiz ki bu kücük Portable cok isnize yarayacaktir.
Not: elbetteki Hotkey RegOpenKey.cmd nin icini acip (Notepad ile) X yerine baska bir deger de yazabiliriniz

Download
http://www.sordum.com/dns_jumper/downloads5.php

klon

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Onun birde internet explorer icin olani var ben her ikisini de uzun bir süredir kullaniyorum , fakat eger tarayici haricinde bir registry degeri kopyalarsaniz tarayiciya bagimli olanlar calismayacaktir , oysaki bu portable kopyaladiginiz registry degeri nerede olursa olsun , calisacaktir bu ilk artisi ikincisi bir text kopyaladiniz icinde bir registry degerin var , taryiciya bagimli calisanlar orada tikanir , bu ise yazinin icinden registry degerini secip acar bu da ikinci artisi ;)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Sağol hocam, ben ek olsun diye verdim, konuna alternatif sunma çabası içinde değilim yani, teşekkürler tekrar :)

klon

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Alternatifi varsa neden sunmayasinki , ben sadece artilarini hatirlatmak istedim , Tesekkür ederim