Soru Reeder telefon önerir misiniz?

Bu konuyu okuyanlar

Krolz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Lise yıllarında 2 arkadaşımdan birinde reeder birinde lenovo telefon vardı,sıkca benim samsung model telefonumla fiyat segmenti olarak kıyaslar dururlardı.Peki ne mi oldu o ikisinin telefonu bozuldu çöp oldu benim yıllar önce aldığım j5 2016 telefonum hala taş gibi.
Bence alınacak markalar:Apple,Xaomi,Samsung
Bunlar kendini kanıtlamış markalar unutma her şey fazladan 1 gb ram değildir😉

Reaksiyon puanı
66
Yukarıdaki linkte olan telefonu almayı düşünüyorum fiyat performans bakımından çok iyi hele ki doların şuan 11 tl bandında olduğunu düşünürsek. Ama bin bir türlü mesaj var telefonla alakalı özellikle Türk malı olmasından dolayı kötüleyenler var yada tam aksine sevenler var. Bilgisi olan birisi yazabilir mi?
Bence bu telefon alınmaz neden olduğunu söyleyim özel eğitim öğretmenim kullanıyor telefonun beyni duruyor yineden başlatıp duruyor bence dandik telefon reeder ile vestel çok dandik ikisi reeder türk malı değildir vestelde anakart batarya kasa kendi üretimidir sadece reeder çinde üretim yapan firmadır reeder kısacası yerli değildir türkiyede fabrika olduğu söylensede öyle değildir ihracat yapan yerdir reederi tavsiye etmem kısacası

Applemania

Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,472
Yukarıdaki linkte olan telefonu almayı düşünüyorum fiyat performans bakımından çok iyi hele ki doların şuan 11 tl bandında olduğunu düşünürsek. Ama bin bir türlü mesaj var telefonla alakalı özellikle Türk malı olmasından dolayı kötüleyenler var yada tam aksine sevenler var. Bilgisi olan birisi yazabilir mi?
Reeder almak gibi bir hata yapma derim.

ArdaBey0YT

Öğrenci
Cezalı
Reaksiyon puanı
29
Aman reeder alma global bir marka olmadığından fazla hız problemi var ve hiçbir yerde ne bir parçası var ne bir yazılımı hiç bulaşma derim bende reeder telefon kullanıyorum şuan ortada parçalarını bulamadığımdan şunlar hala tam sıkıntılı:
Güç tuşu
Parmak izi okuyucu
Yarım arızalı olanlar:
Batarya (Sözde 4500Mah ama 30dk anca gidiyor)
Ekran (Parlaklık %40ı geçince değişik değişik halkalar beliriyor)
Kapak (Kapak kapak değil sokak mübarek paramparça resmen).

05vk06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
reeder alıp da memnun olanı görmedim.
kendimde kullanıyorum. ucuz diye aldanıyor insan.

Eyzas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Reeder çok fazla önermem.Bir arkadaşım kullanıyordu model bilmiyorum ama baya yavaştı.Birde bence ben bilindik bir şey almanı öneririm.Bütçeni çok fazla zorlamadan güzel bir şey alabilirsin.Reeder güzel gözükebilir ama pek de öyle değil.Bende tableti var hiç de memnun değilim.