Şeytani Deathgasm
Öğrenci
Sizce Hangisi Alınır ? (Nerdeyse Telefonların Özellikleri Aynı işlemci falan ama bol bol selfie odaklı birisiyim sizce Hangisini Almalıyım )
Haklısında herşey aynı aslında kararsız kaldım selfie odaklı bir telefon almak istiyorumda buda karşılaştırmasıben olsam sony xperia xa alırdım. herşey bir kenera biraz da telefonun ismi önemli bence.
kardeş ben xiaomi mi 5 i bekliyorum. Fiyat performans kralı beklerim dersen türkiye ye gelmesini bekle derim ben. Ya da bence xperia xa al derim.Haklısında herşey aynı aslında kararsız kaldım selfie odaklı bir telefon almak istiyorumda buda karşılaştırması
Reeder P10S vs Sony Xperia XA | Kıyasla Hadi - Karşılaştır
aynn Sony Xperia XA Nın Fiyatı Çok Fazla Ha Tabi Reeder Sadece İşlemciden Kaybediyor gibi Duruyor ama O kadar Kötü Bir İşlemci Değil Yani Hani Oyunlarda Olsun Performans da olsun Herkezi Karşılar Diyorum ben İşlemci O kadar Kötü Değil Diğerleri On Numara Diyebilirim Puan Yani Yüzde Olarak Oylamaya Kalkışırsam Şöyle Cevap Verebilirim %90 Reeder P10S E Verirdim %10 Nerden Kıstığımıda Söylim Zaten Bellidir İşlemciden Dolayı Sony Xperia XA yada %60 verirdim Neden Bukadar Düşük dersenenir Özellikleri Aynı Gibi Reeder İle Fakat Sony Xperia XA da 720p ekran var 16gb havıza var bataryası 2300 mAh bu özelliklere Bakarsak Kesinlikle Reeder P10S Alırdım Hani Tartışmasız Reeder P10S Diyorum BenZor bir karar çünkü marka reeder diye (bu arada modelin orjinali gionee s8 dir), çünkü özellik karşılaştırmasında herşey belli oluyor, burda mesele reeder ın ne kadar güven verdiği vaktiniz varsa asus zenfone 3 ü bekleyin diyeceğim ama tabiyki onunda çıkmasına daha var açıkçası 2 gb ram in android için ne kadar yeterli olduğunu düşünsemde bu kullanan kişiye göre değişebiliyor. sony xa ya o kadar para vermezdim ben. (sony xa hd ileride vr kullanacaksanız 294 ppi üzebilir ve sanal tuş yüzünden alttaki boşluk hoşuma gitmiyor)
Sizce Hangisi Alınır ? (Nerdeyse Telefonların Özellikleri Aynı işlemci falan ama bol bol selfie odaklı birisiyim sizce Hangisini Almalıyım )