REEDER P10S vs Sony Xperia XA ?

Şeytani Deathgasm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sizce Hangisi Alınır ? (Nerdeyse Telefonların Özellikleri Aynı işlemci falan ama bol bol selfie odaklı birisiyim sizce Hangisini Almalıyım )

Seyfi Şahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben olsam sony xperia xa alırdım. herşey bir kenera biraz da telefonun ismi önemli bence.

emrepoyraz53

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Zor bir karar çünkü marka reeder diye (bu arada modelin orjinali gionee s8 dir), çünkü özellik karşılaştırmasında herşey belli oluyor, burda mesele reeder ın ne kadar güven verdiği vaktiniz varsa asus zenfone 3 ü bekleyin diyeceğim ama tabiyki onunda çıkmasına daha var açıkçası 2 gb ram in android için ne kadar yeterli olduğunu düşünsemde bu kullanan kişiye göre değişebiliyor. sony xa ya o kadar para vermezdim ben. (sony xa hd ileride vr kullanacaksanız 294 ppi üzebilir ve sanal tuş yüzünden alttaki boşluk hoşuma gitmiyor)

Seyfi Şahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Reeder p10s üst seviye, xa orta segment. P10s alman daha mantıklı. Sony mtk cihazların da yazılımı berbat, örn xperia m5 her taraftan sorun fışkırıyor. Gionee s8 diye aratirsaniz daha fazla bilgi bulabilirsiniz cihazın asıl versiyonu ve üreticisi o. Reeder marka basıp burda satıyor işte

teknoburaks24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Zor bir karar çünkü marka reeder diye (bu arada modelin orjinali gionee s8 dir), çünkü özellik karşılaştırmasında herşey belli oluyor, burda mesele reeder ın ne kadar güven verdiği vaktiniz varsa asus zenfone 3 ü bekleyin diyeceğim ama tabiyki onunda çıkmasına daha var açıkçası 2 gb ram in android için ne kadar yeterli olduğunu düşünsemde bu kullanan kişiye göre değişebiliyor. sony xa ya o kadar para vermezdim ben. (sony xa hd ileride vr kullanacaksanız 294 ppi üzebilir ve sanal tuş yüzünden alttaki boşluk hoşuma gitmiyor)
aynn Sony Xperia XA Nın Fiyatı Çok Fazla Ha Tabi Reeder Sadece İşlemciden Kaybediyor gibi Duruyor ama O kadar Kötü Bir İşlemci Değil Yani Hani Oyunlarda Olsun Performans da olsun Herkezi Karşılar Diyorum ben İşlemci O kadar Kötü Değil Diğerleri On Numara Diyebilirim Puan Yani Yüzde Olarak Oylamaya Kalkışırsam Şöyle Cevap Verebilirim %90 Reeder P10S E Verirdim %10 Nerden Kıstığımıda Söylim Zaten Bellidir İşlemciden Dolayı Sony Xperia XA yada %60 verirdim Neden Bukadar Düşük dersenenir Özellikleri Aynı Gibi Reeder İle Fakat Sony Xperia XA da 720p ekran var 16gb havıza var bataryası 2300 mAh bu özelliklere Bakarsak Kesinlikle Reeder P10S Alırdım Hani Tartışmasız Reeder P10S Diyorum Ben
Outdoors.jpg
Outdoors.jpg
Fotoğraflar Gionee S8 E Ait Yani Reeder P10S 'e

Son düzenleme:

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Note 4 // G4 // Z5C.

Birini tercih et bunlardan.

Söylediğin iki cihaz da fiyatını hak etmiyor. Helio P10 güzel işlemcidir ama istedikleri fiyat ona değmez. Git üstte dediğim cihazlardan birini al kafanı dinle bunlarla uğraşacağına.

teknoburaks24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
valla arkadaşlar telefon kırıldığı zaman hani en kötü ihtimal sağlam oldu ama değiştirmek istiyorsunuz 2 el olarak bu kiyaslamada sony her tarafdan üstün çıkar isterse 1 gb ram olsa bile çünkü reeder yeni olan bir marka düşünün ordu da yaşıyorum telefon bayileri adını bile duymamış :D o yüzden marka önemli onu demem lazım çünkü adamlar tasarıma bakıyor ram falan bakmaz bunlara

o yüzden Sony de Üstün Reeder De Üstün Marka Taraftarıysanız İleride Değiştirmek İstersem Zaralı Çıkmim Derseniz Sony Alın Ha Marka Önemsemem İşimi Görsün Diyosanız 2 el olarak da satsam parası önemli değil param var diyenler için Reeder Alın Derim

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Sizce Hangisi Alınır ? (Nerdeyse Telefonların Özellikleri Aynı işlemci falan ama bol bol selfie odaklı birisiyim sizce Hangisini Almalıyım )

Özellikleri aynı demişsin de birinde 4gb ram var birinde 2gb ram var. Birinin ekran çözünürlüğü daha iyi. Anlamadım ben senin dediğinden bir şey ama düşünmen gereken tek şey 5.5" mi telefon kullanmak istiyorsun yoksa 5" mi