aşkınyolcusu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,616
Yaşadığım şehir öyle çok büyük bir şehir değil ama 2 tane reeder mağazası var, bence mağaza açıp duracaklarına kaliteli ürün üretsinler.
Birde reeder reklamda şey yazmış en güzel açınız, bence en BÜYÜK ACINIZ olacaktı, çünkü burdan ürün alan Acı çekiyor ?Alınmaması Gereken Markalarda Bu Gece ?
Emin ol görmek istemezsinPerformansını merak ettim açıkçası.
iPhonedan daha iyi her konuda.Emin ol görmek istemezsin
reeder mı? say bakalım iyi olduğu konuları merak ettim.iPhonedan daha iyi her konuda.
iPhone'dan pil performansı daha iyireeder mı? say bakalım iyi olduğu konuları merak ettim.
ios da gayet iyi bir işletim sistemi hatta ios daha stabil reederdaki androide göre. ram kullanımı azaltma ios için gerek yok zaten düşük ramle çalışıyor. fm radyo diyorsun artık neredeyse yarısının jak girişi yok.daha stabil işletim sistemi
yüz kilidi ile güvenlik koruması
uygulamaları tek seferde kapatma
fm radyosu var
gboard klavye ile istediğin dilde yazabilme
ram kullanımını azaltma
arka plan uygulamalarını devre dışı bırakma
güldürme beni bünyamindaha stabil işletim sistemi
yüz kilidi ile güvenlik koruması
uygulamaları tek seferde kapatma
fm radyosu var
gboard klavye ile istediğin dilde yazabilme
ram kullanımını azaltma
arka plan uygulamalarını devre dışı bırakma
Dostum android kullanan fazla firma olduğu ve ucuz olduğu için olabilir mi?Yıllardır iPhone ve Android kullaniyorum ama android daha fazla özellikleriyle kullanıcı deneyimi sundu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve ben türk markalarının arkasında olmaya devam edeceğim
Toplama telefona yerli malı diyorBoş marka boş mağazalar boş ürünler.
Reeder markasının türk olmasından utanmaları gerekirken reklam ediyorlar yerli diye. Ben Reeder markasının sahibi olsam yerli malı diye pazarlamazdım çünkü gerçekten çok kalitesiz ürünleri var.Toplama telefona yerli malı diyor
Antutu puanı en yüksek 100 bin falandı. Hadi yanlış biliyorum diyelim 150 bin. Yine çok az. Adam akıllı iş yapmıyorlar dediğin gibi yerli malı diye kakalıyorlarReeder markasının türk olmasından utanmaları gerekirken reklam ediyorlar yerli diye. Ben Reeder markasının sahibi olsam yerli malı diye pazarlamazdım çünkü gerçekten çok kalitesiz ürünleri var.
Dur imkanim olursa içini söküp fotoğraf aticam siz görün müthiş yerli stabil bilmem ne telefonuAntutu puanı en yüksek 100 bin falandı. Hadi yanlış biliyorum diyelim 150 bin. Yine çok az. Adam akıllı iş yapmıyorlar dediğin gibi yerli malı diye kakalıyorlar
Stok AndroidDur imkanim olursa içini söküp fotoğraf aticam siz görün müthiş yerli stabil bilmem ne telefonu
Ayrica onun arayüzünün adi neydi??? Çok stabil olan var ya @MacOSKullanıcısı
Abi adı üstünde stok. Özenilen birşey yok arayüzde. Kendisine haz bir arayüz var sonra stabil işletim sistemi cart curt.Stok Android
işletim sistemi dükkanının elinde stokta kalmış reedere kitlemişlerStok Android