Bu fiyatlarda Realme 7, Realme 7 Pro, Oppo Reno 4 veya Samsung Galaxy M51 düşünülebilir.Bütçe 3bin tl civarı ama çok sık telefon değiştirmediğimden dolayı biraz zorlamak mantıklı geliyor.
Aslında dediğim gibi önceliğim uzun süre kullansam yeter. Çok fazla fotoğraf çeken ve oyun oynayan birisi değilim genel olarak sosyal medya kullanıyorum.Bu fiyatlarda Realme 7, Realme 7 Pro, Oppo Reno 4 veya Samsung Galaxy M51 düşünülebilir.
Öncelikleriniz nelerdir ?
Malzeme kalitesi sizin için önemli midir? Samsung Galaxy M51, Realme 7, Realme 7 Pro ve Oppo Reno 4'ün arkası da çerçeveleri de plastik.Aslında dediğim gibi önceliğim uzun süre kullansam yeter. Çok fazla fotoğraf çeken ve oyun oynayan birisi değilim genel olarak sosyal medya kullanıyorum.
Şuanki telefonumda yan çerçeveler vs çok çabuk soyulmuştu bunlarda öyle herhangi bir sorun yoksa pek fazla malzeme kalitesinde takıntım yok. Tasarım açısından göze güzel gelmesi yeter zaten şuan çıkan telefonlarını hepsi birbirine benziyor.Malzeme kalitesi sizin için önemli midir? Samsung Galaxy M51, Realme 7, Realme 7 Pro ve Oppo Reno 4'ün arkası da çerçeveleri de plastik.
Uzun süre kullanım ve performans önceliğinizse evet aradaki fiyat farkına değer. İkisi arasından Mi 10 Lite 5G öneririm.Yeni bir telefon alacağım ve uzun süre beni götürsün istiyorum.En son redmi note9pro ve mi10 lite 5G arasında kaldım.Mi 10lite 5G'nin ozellilleri bir tık daha iyi ama aradaki o fiyat farkına gerçekten değer mi sormak istedim.
İkisinide salla.Realme 7 pro al keyfine bak.Yeni bir telefon alacağım ve uzun süre beni götürsün istiyorum.En son redmi note9pro ve mi10 lite 5G arasında kaldım.Mi 10lite 5G'nin ozellilleri bir tık daha iyi ama aradaki o fiyat farkına gerçekten değer mi sormak istedim.
Evet mi 10 lite alırsam yurtdışından alıcam sizce bir sıkıntı olur mu?İkisi arasından kesinlikle Mi 10 lite 5g, Türkiye de 3 bine mi 10 lite bulunmaz, sanırım yurt dışı cihaz alacaksınız.
Yurt dışı cihaz önermem. Risk yüksek.Mi 10 lite gibi duruyor şuan aklımdaki sizinde yazdıklarınızla beraber.
Evet mi 10 lite alırsam yurtdışından alıcam sizce bir sıkıntı olur mu?
Kayıt edilmiş ise sadece garantisi olmaz, kaçak imei atıldıysa imei kapanma riski var.Mi 10 lite gibi duruyor şuan aklımdaki sizinde yazdıklarınızla beraber.
Evet mi 10 lite alırsam yurtdışından alıcam sizce bir sıkıntı olur mu?
Asla bu tür alışverişleri önermem. Herkese Türkiye Garantili cihaz öneririm.Kayıtlı cihaz olarak alıcam garantisi yok yani
dostum boşuna öyle işlere girme al realme 7 pro veya oppo reno 4 keyfine bakKayıtlı cihaz olarak alıcam garantisi yok yani