Kirik ahmet
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
Hangisi
Hangisi
Evet realme 6 pro daha mantıklı olur.İkisini de geçin, aynı fiyata bu ürün dahi iyi:
Oppo Realme 6 Pro 128 GB (Realme Türkiye Garantili) Fiyatı
Oppo Realme 6 Pro 128 GB (Realme Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
HB dışında 3900 civarı şuan.
Onun da fiyatı düşmek bilmiyorRealme 6 Pro alın
A71'le aynı fiyattaOnun da fiyatı düşmek bilmiyor
2500'lere düşmeli 3800'e orta segment ALINMAZ bunu sende biliyorsunA71'le aynı fiyatta
3600. nova5t dışında garantili rakibi yok o fiyata2500'lere düşmeli 3800'e orta segment ALINMAZ bunu sende biliyorsun
Her neyse işte sonuc olarak 3000 üstü3600. nova5t dışında garantili rakibi yok o fiyata
Şu anki vergi ve dolar kuru için böyle cihazların 3000 altına inmesini beklemek sadece bir hayal olurHer neyse işte sonuc olarak 3000 üstü
Nova 5T bence daha mantıklı bir telefon
Bu tükürdüğümün devleti sırf telefon alamayalım mı diye vergi bindiriyor anlamıyorum ki
Karantinadan sonra düşme ihtimali yok mu ben fırsatçıların işi olduğunu düşünüyorumŞu anki vergi ve dolar kuru için böyle cihazların 3000 altına inmesini beklemek sadece bir hayal olur
Yeni modeller gelirse belki. Xiaomi günde bir iki telefon çıkartıyor zaten. Elbet bazıları ucuzlayabilir.Karantinadan sonra düşme ihtimali yok mu ben fırsatçıların işi olduğunu düşünüyorum
Xiaomi de bozdu kendini 4-5 bin olması gereken MI 10 8500'e satılıyorYeni modeller gelirse belki. Xiaomi günde bir iki telefon çıkartıyor zaten. Elbet bazıları ucuzlayabilir.
o cihaz 4-5k asla olmaz ama 8.5 da olmaz 6-7 makulXiaomi de bozdu kendini 4-5 bin olması gereken MI 10 8500'e satılıyor
İkisi arasında A71 öneririm.A71 dışında Realme 6 Pro yada bir bakın derim.Hangisi
Mİ9 4700 tl idi iki cihazda aynı segmentte niye 4-5k olmasın olması gereken fiyat bu 6-7 ne ?o cihaz 4-5k asla olmaz ama 8.5 da olmaz 6-7 makul
ben telefonlara verilen bu paralara cidden acıyorum bu telefonların hiçbiri 6-7 hatta 12 bin tl edecek telefonlar değil haksızsam haksızsın de banaO dönemki kur, vergiler şu anla bir değil ekstradan Mi 10 daha amiral gemisine yakın
o fiyatlara bu teknolojiyi satarlarsa zarar ederlerben telefonlara verilen bu paralara cidden acıyorum bu telefonların hiçbiri 6-7 hatta 12 bin tl edecek telefonlar değil haksızsam haksızsın de bana
bu telefonların olması gereken fiyatı 2500-3500 tl aralığı daha da fazla değil
haklısın ama bu telefonlar 6-7 bin tl edecek telefonlar değil 3000-3500'e amiral gemisi alınıyordu kıymetini bilemediko fiyatlara bu teknolojiyi satarlarsa zarar ederler
Dolar. Vergi. Firmaların şımarması. Xiaomi'ye öyle aşık gibi davranıyor ki Türk halkı bir yerleri kalktı hala postlarının altında 8.5k ucuz diyenler var.haklısın ama bu telefonlar 6-7 bin tl edecek telefonlar değil 3000-3500'e amiral gemisi alınıyordu kıymetini bilemedik
Xiaomi ve Realme de bozdu kendini RN9 Pro fiyatına bir baktım bakmaz olaydım 3300 tl nedir hocam şaka gibiDolar. Vergi. Firmaların şımarması. Xiaomi'ye öyle aşık gibi davranıyor ki Türk halkı bir yerleri kalktı hala postlarının altında 8.5k ucuz diyenler var.