Sabret, daha iyisi olsun hemde senin için güncel olsunBütün fark yaratan özellikler Pro'da ama büyük ihtimalle Türkiye'ye gelmez
Yine de ikiside fiyatına göre iyi telefonlar.
Tam redmi note 7 almayı düşünüyordum redmi note 8 çıktı 1-2 ay bekleyebilecek miyim bakalım![]()
nedense benim ilgimi Honor 9x kadar ilgimi çekmediredmi note 8 ve redmi note 8 pro
hakkında neler düşünüyorsunuz
ha bu arada yeni tanıtıldı
İnşallah öyle olur bekleyelim bakalımSabret, daha iyisi olsun hemde senin için güncel olsun
nedense note 8 beni Honor 9x kadar pek etkilemediİnşallah öyle olur bekleyelim bakalım
Sen Kasım başı diyordum değil mi Honor 9x için ? Note 8 de hemen hemen aynı zamanlarda Türkiye'ye geliyor. Honor 9x güzel telefon ama Huawei'in Turp'la olan sorunu asıl problem google desteği olmayan bir telefon bilmiyorum tercih edilmez bence istediği kadar kaliteli olsun.nedense note 8 beni Honor 9x kadar pek etkilemedi
pazarlama satış sorumlusu tanıtım tarihe kasımın ilk haftasına sarktı demişti ama note 8 daha dün tanıtıldı mübarek aynı anda nasıl gelsinler Huawei'nin Turp ile olan problemi kökten çözülse Huawei şu davayı kazansa çok güzel olacak Google servisi olmayan telefonu kimse kullanmaz yani global ülkelerde kullanılmaz acaba note 8 pro mu alsam diyorum tabi onun da ülkemize geleceğini hiç zannetmiyorum bakalım hayırlısı belki mi9t 3000'in altına düşer o zaman alınmaya değer olurSen Kasım başı diyordum değil mi Honor 9x için ? Note 8 de hemen hemen aynı zamanlarda Türkiye'ye geliyor. Honor 9x güzel telefon ama Huawei'in Turp'la olan sorunu asıl problem google desteği olmayan bir telefon bilmiyorum tercih edilmez bence istediği kadar kaliteli olsun.
Bende telefon alacağım Kasım'ı bekliyoruz
Bro mi9t 3000 altında zaten ithalatçı garantili 2800 civarıpazarlama satış sorumlusu tanıtım tarihe kasımın ilk haftasına sarktı demişti ama note 8 daha dün tanıtıldı mübarek aynı anda nasıl gelsinler Huawei'nin Turp ile olan problemi kökten çözülse Huawei şu davayı kazansa çok güzel olacak Google servisi olmayan telefonu kimse kullanmaz yani global ülkelerde kullanılmaz acaba note 8 pro mu alsam diyorum tabi onun da ülkemize geleceğini hiç zannetmiyorum bakalım hayırlısı belki mi9t 3000'in altına düşer o zaman alınmaya değer olur
bro 2500'lere düşsün alınır benim kafamı en çok ithalatçı garantili alınır mı kurcalıyor çünkü çevremde kimse ithalatçı garantili önermiyorBro mi9t 3000 altında zaten ithalatçı garantili 2800 civarı
Valla o fiyata bi düşsün mi9t yi pamuklara sarıp sarmalarım ?bro 2500'lere düşsün alınır benim kafamı en çok ithalatçı garantili alınır mı kurcalıyor çünkü çevremde kimse ithalatçı garantili önermiyor
mi9t o fiyatlara düşsün 9x'in suratına bakmam bir de 9x'in ekranı 6.59 inc bana göre ekran boyutu 6.3'ü geçmemeliValla o fiyata bi düşsün mi9t yi pamuklara sarıp sarmalarım ?
10 ile çarpınca direk bütçem çıkıyor yani 2500 çıkıyor umarım bu fiyattan gelir 3000'den gelirse babayı alırNote 8 pro yaklaşık 250 dolar. Inşallah avrupa fiyatını uçurmazlar. Avtupa fiyatida 250 dolar olursa fiyati güzel olur.
webtekno yapar artık ceviz mi kırar karpuz mu kırar bilmiyorum
Redmi note 7 reklamında ne yaptılarsa onu yapmıştı webtekno yani muhtemelen redmi note 8 e matkapla girişeceklerwebtekno yapar artık ceviz mi kırar karpuz mu kırar bilmiyorum
kadın topuklu ayakkabı ile telefonu eziyordu hiçbir şey olmadıRedmi note 7 reklamında ne yaptılarsa onu yapmıştı webtekno yani muhtemelen redmi note 8 e matkapla girişecekler