Redmi Note 8 Pro önerir misiniz ?

Furkan08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. redmi note 8 pro 128 gb almayı düşünüyorum Telefonu kulanan veya bilgisi olan arkadaşlar sizce telefon nasıl almam mantıklımı.

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Bence değer parasına bir kaç kere forumdada önerilmişti zaten.

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,852
Alınır, tavsiye ederim. Dilersen Mi 9T'ye de bak derim. :)?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Merhaba arkadaşlar. redmi note 8 pro 128 gb almayı düşünüyorum Telefonu kulanan veya bilgisi olan arkadaşlar sizce telefon nasıl almam mantıklımı.
Redmi note 8 pro mediatek işlemci kullanıyor.Bu işlemci uzun vadede seni sıkıntıya sokabilir.Senin yerinde olsam bu cihaz yerine snapdragon 730 işlemciye sahip mi9t alırdım.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,801
Alınır, ekranı dışında sizi tatmin eder.

MeRtiN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başlık bulamadım burda sormak istedim.
Ben redmi note 8 pro kullanicisiyim, ses kaydı yapmiyormu bu model?
Call recorder'i indirdim. Yani görüşme yaptigin esnada benim sesimi kaydediyor karşı tarafın kaydetmiyor...
Çok enteresan geldi bana bu.
Acaba benim telefonda sistemsel bir bozukluk mu var çözemedim gitti..

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
@AlteredTech hocam 3 aydır kullanıyor telefon ile ilgili sorularını ona sorabilirsin
Ben Mİ9T kullanıcısı olmama rağmen RN8 Pro öneririm hatta İPhone 6 kullanan dostumu bile RN8 Pro'ya geçirmeye ikna ettim o da mavisini çok beğendi bakalım zaman neyi gösterecek
Türkiye'de Realme X2 olsaydı şahsen ben RN8 Pro yerine onu alırdım ve önerirdim çünkü MTK G90T uzun bir kullanım sunar mı bilmiyorum bu markanın malesef kötü bir geçmişi var ve işlemcisi yüzünden fıstık gibi telefonu beğenmiyorlar
RN8 Pro 2019'un en iyi f/p telefonudur bence aldığına pişman olmayacaksın eğer ekran takıntın yoksa tabiki çünkü bu telefon IPS panel kullanıyor

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Arkadaşlar başlık bulamadım burda sormak istedim.
Ben redmi note 8 pro kullanicisiyim, ses kaydı yapmiyormu bu model?
Call recorder'i indirdim. Yani görüşme yaptigin esnada benim sesimi kaydediyor karşı tarafın kaydetmiyor...
Çok enteresan geldi bana bu.
Acaba benim telefonda sistemsel bir bozukluk mu var çözemedim gitti..
Ses kaydı yapıyordu ama avrupa bir şey kurallarına (tam hatırlamıyorum) ses kaydı yapmak uymadığından avrupa'da satış yapabilmek için global ve eu romda
bu özelliği kapattı

Etheror

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öneririm. Halihazırda kullanıyorum. Pubg ve COD oyunlarında maksimum 41 dereceyi geçmiyor cihaz. Performans olarak herhangi bir kayıp veya donma yaşamıyorum. Mi 9T ile arasında kalmıştım fakat suya toza dayanıklılık, kızılötesi ve ekstradan makro kamera için RN8 Pro tercih ettim.

burak4266

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kullandığım telefon, fiyat performans olarak alınabilecek en güzel telefonlardan birisi. Bana göre en önemli özelliği oyunlarda ısınmaması.

Reaksiyon puanı
892
güzel bence alınır ama xiaominin kamera yazılımını kullanmayın gcam kullanın