Redmi note 8 ile iPhone takası mantıklı mı?

Malmedy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,059
Arkadaşlar, yarın telefoncuya gidip telefonumu takaslamayı düşünüyorum. Sizce Redmi Note 8 verirsem karşı telefoncu iPhone 6S verir mi? Veremezse iPhone 6 alınır mı?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Mübarekler altın gibidir eskise bile değer kaybetmez o yüzden 6S zor. 6 verirse de kabul etme derim.

Darkness3472

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Arkadaşlar, yarın telefoncuya gidip telefonumu takaslamayı düşünüyorum. Sizce Redmi Note 8 verirsem karşı telefoncu iPhone 6S verir mi? Veremezse iPhone 6 alınır mı?
Hocam tavsiye etmem öncelikle artık güncelleme almayan bir cihaz note 8 kamera ve batarya olarak zaten önde performans açısından birbirine yakınlar ben olsaydım note 8 i bırakmazdım

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Yanında powerbank versin bari ?

Malmedy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,059
Ya o eklemesin siz ekleyin ama 6'yı almayın. 6 olacaksa elinizdeki kalsın daha iyi.
Hocam biliyorum İOS Sürümü eski ama uygulamaların %50 si hala yüklenebiliyor. Eskiden Apple Fanboyuydum artık değilim ama İOS Çok hoş ve güzel gözüküyor yüzüme. Uygulama yüklenmez ise Jailbreak ile halledilebilir.

Darkness3472

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Hocam biliyorum İOS Sürümü eski ama uygulamaların %50 si hala yüklenebiliyor. Eskiden Apple Fanboyuydum artık değilim ama İOS Çok hoş ve güzel gözüküyor yüzüme. Uygulama yüklenmez ise Jailbreak ile halledilebilir.
Jailbreak yapmak masraflı bi iş ama

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Yanında powerbank versin bari ?
0b5fef5edd7a46a78ac3deaf4825ef53.jpg

Bundan vermesi lazım, kesmez.

Malmedy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,059

Darkness3472

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Masraflı derken?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam zaten liseye gidiyorum telefonları kutuya koyuyorlar gün içinde az kullanacağım. Evde de bilgisayar kullanıyorum.
Yani kendiniz yapmayı bilmiyorsanız sıkıntı diyorum

Malmedy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,059
Yani kendiniz yapmayı bilmiyorsanız sıkıntı diyorum
Hocam eskiden iPhone 4S im vardı deneysel amaçlarda kullanıyordum. Hatta imzalar kapalı olduğu halde telefonu jailbreak ile İOS 6 ya düşürmeyi bile başarmıştım. Biliyorum kendim yapmayı.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Yahu yüklenir yüklenmez değil ama olay sadece uygulama değil ki. Bırakın 6'yı benim 6S kullanan arkadaşım bile şarj aleti olmadan gezemiyor ve 10'ar 10'ar düşüyor şarj. Bunları da unutmamak lazım. O yüzden hiç bulaşmayın derim. 6S de çok eski değilse olabilir ama ilk çıkış bir cihazsa bence ona da çok yaklaşmayın derim. Piş değişimi filan da kurtarmıyor çünkü bit saatten sonra.

Malmedy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,059
Masraflı derken?

Hocam zaten liseye gidiyorum telefonları kutuya koyuyorlar gün içinde az kullanacağım. Evde de bilgisayar kullanıyorum.
Yahu yüklenir yüklenmez değil ama olay sadece uygulama değil ki. Bırakın 6'yı benim 6S kullanan arkadaşım bile şarj aleti olmadan gezemiyor ve 10'ar 10'ar düşüyor şarj. Bunları da unutmamak lazım. O yüzden hiç bulaşmayın derim. 6S de çok eski değilse olabilir ama ilk çıkış bir cihazsa bence ona da çok yaklaşmayın derim. Piş değişimi filan da kurtarmıyor çünkü bit saatten sonra.

batarya benim için sorun değil

Darkness3472

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Hocam eskiden iPhone 4S im vardı deneysel amaçlarda kullanıyordum. Hatta imzalar kapalı olduğu halde telefonu jailbreak ile İOS 6 ya düşürmeyi bile başarmıştım. Biliyorum kendim yapmayı.
O zaman değiştirebilirsiniz hocam
Ama ben çok fazla performansa bakmadığım için kamera önemli benim için note 8 de kalırdım

Malmedy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,059
O zaman değiştirebilirsiniz hocam
Ama ben çok fazla performansa bakmadığım için kamera önemli benim için note 8 de kalırdım
Hocam sadece instagrama girsin youtube ye girsin işimi görsün yeter. İOS Çok sempatik görünüyor gözüme zaten ondan istiyorum takası. Yarın dışarı çıkıcam 6S veren telefoncu varsa kesin alıcam ama 6 yı düşünürüm.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Hocam sadece instagrama girsin youtube ye girsin işimi görsün yeter. İOS Çok sempatik görünüyor gözüme zaten ondan istiyorum takası. Yarın dışarı çıkıcam 6S veren telefoncu varsa kesin alıcam ama 6 yı düşünürüm.
Sakın iPhone 6 ile takas etmeyin derim. Pişman olursunuz.