Redmi Note 8 aramadayken ekranın kararması

Hasan Demirtas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonla konuşurken ekranım kararıyor çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

mnstrabra5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ben de xaomi redmi 5 plus kullanicisiym önceden asus kullaniyordum onda da ayni sorun vardi bunda da var ama galiba bu bir sorun degil sensör vb. bir sey var ve galiba kulagina koydugunda kulaginin kapatma tusuna degmemesi icin otomatik olarak bunu uyguluyor

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Telefonla konuşurken ekranım kararıyor çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
Telefonla konuşurken ekranın kararması normal. Kararmıyorsa anormal bir durum vardır.
Çünkü kulağınızı koyduğunuz yerde yakınlık sensörü var. Kulak oraya yaklaşınca dokunmatiği devredışı bırakmak için ekranı karartıyor.

Son düzenleme:

Hasan Demirtas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonla konuşurken ekranın kararması normal. Kararmıyorsa anormal bir durum vardır.
Çünkü kulağınızı koyduğunuz yerde yakınlık sensörü var. Kulak oraya yaklaşınca dokunmatiği devredışı bırakmak için ekranı karartıyor.
Biliyorum onu sıkıntı sürekli siyah olması kulağıma koymasam bile siyah

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Aynı problem başka birinde daha olursa telefonun geliştirici ayarlarında yakınlık sensörünün kalibrasyonu gibi bir ayar var. Onu yapmayı deneyin. İnternette gerekli bilgi mevcut.