Redmi note 8 Almayi dusunuyorum fakat

AlrayBow34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Merhaba redmi note 8 almak istiyorum fakat xiomi huawei gibi çin markasi oldugu icin xiomi nin de banlanma imkani var mi yoksa huawei ile ilgili bir sıkıntı mı vardi?

DKN NZY

Rektör
Reaksiyon puanı
10,183
Huawei ye özel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Huawei satışlarda geçti Apple ı bu yüzden olabilir

AlrayBow34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Merhaba redmi note 8 almak istiyorum fakat xiomi huawei gibi çin markasi oldugu icin xiomi nin de banlanma imkani var mi yoksa huawei ile ilgili bir sıkıntı mı vardi?

Banlanacağını ya da yazılımsal ambargoya tutulacağını sanmam. İçiniz rahat olsun, umarım cihazdan memnun kalırsınız...

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Huawei satışlarda geçti Apple ı bu yüzden olabilir
Bir de Çin Komunist Partisi ile çok içli dışlı olduğundan. Asıl neden bu büyük olasılıkla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer Çin firmaları Huawei gibi değil. Onun için sıkıntı olmaz. Sadece ZTE ve Lenovo gibi ABD devlet dairelerinde yasaklanır olursa.

kingdomkiak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam şahsi fikrim Amerikanın bu amborgosuna fazla takılmamak gerektiği. Ki Huawei e yaptığı yaptırımlardan bir geri adım atıyor bir geri yaptırım getiriyor. En nihayetinde google servislerini kullanan bir Huawei halen daha üretimini gerçekleştiriyor. Küresel ekonomik sistemin mevcut şartlarının karnı bu tür yaptırımlara tok. Her şey ve herkes birbirine bağlı. Üzerine çok konuşulacak bir konu olsa da yaptırımlar noktasında adı hiç geçmeyen Xiaomi'yi almaya çekinmek gereksiz bir tutum olacaktır kanaatindeyim. Eğer ki güvenlik endişeniz varsa Çin'e de Amerika'ya da güvenmememiz gerekir ki bu akıllı telefon kullanmayacağım demekle eşdeğerdir. Hasılı bu konuyu buraya açtığınıza göre fikrimizi merak ediyorsunuzdur. Şahsi fikrim derdiniz buysa çekinmeyin. İyi geceler.