Kaç TL ye aldınız. İthalatçı garantili oluyor genelde oralar öyle mi? Onun dışında bir güvensizliği yokmerhaba arkadaşlar. redmi note 7 aldım . carrefourdan aldım sizce carrefour güvenilir mi?
delta garantiliKaç TL ye aldınız. İthalatçı garantili oluyor genelde oralar öyle mi? Onun dışında bir güvensizliği yok
Anladım ne kadara aldınızdelta garantili
1839 tl ye aldım.Anladım ne kadara aldınız
Ayarlarda tam ekran görünümü gibi bir yer var ordan kapatabilirsiniz. Bu arada hayırlı olsun.1839 tl ye aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde sanal tuşu nasıl kapatabilirim?
Teşekkürler ise yaradı fakat bir sorum daha olacak.Mail geldiğinde falan bildirim gelmiyor.Onu nereden ayarlayabilirim?Ayarlarda tam ekran görünümü gibi bir yer var ordan kapatabilirsiniz. Bu arada hayırlı olsun.
Mıuı kullanmadığım için çok bir bilgim yok ama telefonun kendi eposta uygulaması yoksa play storeden mail uygulaması indirebilirsin ordan gelir bildirimler.Teşekkürler ise yaradı fakat bir sorum daha olacak.Mail geldiğinde falan bildirim gelmiyor.Onu nereden ayarlayabilirim?
Hayırlı olsun Redmi Note 8 bekliyorum bende ?merhaba arkadaşlar. redmi note 7 aldım . carrefourdan aldım sizce carrefour güvenilir mi?
teşekkür ederimHayırlı olsun Redmi Note 8 bekliyorum bende ?
zaten oradan gelmiyor..Mıuı kullanmadığım için çok bir bilgim yok ama telefonun kendi eposta uygulaması yoksa play storeden mail uygulaması indirebilirsin ordan gelir bildirimler.
Autostart var security uygulamasında oradan aktif hale getirin büyük ihtimalle düzelir. Benim Redmi Pro'da bildirim gelmesini istediğim bir uygulamayı oradan aktif edince oluyor.zaten oradan gelmiyor..
Hocam benim babam delta garantili GM 9 Go telefonu 975 TL'den 800 TL'ye düşürmüş. Delta kazık atıyor. GM 9 Go Teknosa'da 800 TL. ????Delta garantiye göre pahalı almışsınız
Hayırlu olsun
Hocam dikkat edin. Delta kronik hatalar için size "Kullanıcı Hatası" deyip sizden para koparmaya çalışabilir.delta garantili
internetten alsaydın keşke 1650 liramerhaba arkadaşlar. redmi note 7 aldım . carrefourdan aldım sizce carrefour güvenilir mi?
hocam bu devirde internete gtüvenmiyorum.internetten alsaydın keşke 1650 lira
99 yılında değiliz internet yeni ortaya çıkmadı, devir internet devrihocam bu devirde internete gtüvenmiyorum.
olur mu haberlerde görmüyor musunuz?99 yılında değiliz internet yeni ortaya çıkmadı, devir internet devri