ÇAKIR FEVRİDİR
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 68
2'si arasında karasız kaldım pek fazla oyun oynamam günde en fazla bir buçuk saat oynarım 3-4 yıl dayansa yeter bana.
Oyun oynamayacaksan a52 daha iyi bir seçim olur.2'si arasında karasız kaldım pek fazla oyun oynamam günde en fazla bir buçuk saat oynarım 3-4 yıl dayansa yeter bana.
Redmi note 10 pro'nun işlemcisi daha iyi ?Oyun oynamayacaksan a52 daha iyi bir seçim olur.
Aman aman bir fark yok hem madem işlemcisi daha iyi neden poco almıyorsun ?Redmi note 10 pro'nun işlemcisi daha iyi ?
Poco oyun telefonu fakat diğer kısımlarda redmi note 10 pro geçiyor o yüzden poco syu söylemedim sizde eğer oyun oynamıycaksanız a52 alabilirsiniz dediniz hem kamera hem işlemci olarak a52 yi geçiyor redmi note 10 proAman aman bir fark yok hem madem işlemcisi daha iyi neden poco almıyorsun ?
redmi note 10 pro ne olduğu belirsiz bir 108mp ile geliyor a52 ise büyük ihtimalle samsung un kendi sensörünü kullanıyor bunun dışında a52 nin diğer kameraları redmi note 10 pro dan daha kaliteliPoco oyun telefonu fakat diğer kısımlarda redmi note 10 pro geçiyor o yüzden poco syu söylemedim sizde eğer oyun oynamıycaksanız a52 alabilirsiniz dediniz hem kamera hem işlemci olarak a52 yi geçiyor redmi note 10 pro
Tam bilmiyorsun. Mümkünse yorum yapma. Note 10 Pro Samsung'un HM2 sensörü ile A52 Sony'nin IMX 686 sensörü ile geliyor.redmi note 10 pro ne olduğu belirsiz bir 108mp ile geliyor a52 ise büyük ihtimalle samsung un kendi sensörünü kullanıyor bunun dışında a52 nin diğer kameraları redmi note 10 pro dan daha kaliteli
ve a52 de ois var çok büyük artı