redmi not 8 kaçk sıkıntı çıkar mı? ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim.

EmirCaliskan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

CuteVeryTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Link verdigin cihazın kacak olma ihtimali yok, daha dogrusu o platform uzerinden kacak cihaz satilma ihtimali yok. Sanirim sen hangi modeli almayi dusundugunu gostermek icin o link ekledin. Guvenilir bir saticidan alman durumunda karsilasabilecegin sorunlarda en azindan destek alır, hatta sorunların giderilmesini talep edersin. Ama onun disinda tabi ki riskleri var en basinda birkac ay sonra ortaya cikabilecek her turlu arızada ucret karsiligi onarimini yaptirmak durumu soz konusu

Son düzenleme:

EmirCaliskan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

CuteVeryTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
tercihim markalar yanii trendyoldaki markalar

1. mediamarkt
2. vatan computer
3. teknosa
4.teknoweb
ben bunlardan alırdım

Yani Trendyol da ki hatta N11 Gittigidiyor Hepsiburada v.b. platformlarda ki satıcıların hepsinin tüm kurumsal bilgileri platform yonetimi tarafından kayıt altındadır. Tüm saticilar faturalı yasal satıs yaparlar. Kacak cihaz gonderme ihtimalleri var mıdır ? Vardır. Ama faturasız satıs yapamazlar. Anında sikayet edebilir kendine muhatap bulabilirsin. Magduriyetinin giderilmemesi ihtimali yok denecek kdr azdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tercihim markalar yanii trendyoldaki markalar

1. mediamarkt
2. vatan computer
3. teknosa
4.teknoweb
ben bunlardan alırdım

Satıcı seciminde mutlaka satici puanına ve yorumlarına dikkat etmelisin. Bunlar o satici hakkında sana referans olacaktır

rada6116

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yani Trendyol da ki hatta N11 Gittigidiyor Hepsiburada v.b. platformlarda ki satıcıların hepsinin tüm kurumsal bilgileri platform yonetimi tarafından kayıt altındadır. Tüm saticilar faturalı yasal satıs yaparlar. Kacak cihaz gonderme ihtimalleri var mıdır ? Vardır. Ama faturasız satıs yapamazlar. Anında sikayet edebilir kendine muhatap bulabilirsin. Magduriyetinin giderilmemesi ihtimali yok denecek kdr azdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcı seciminde mutlaka satici puanına ve yorumlarına dikkat etmelisin. Bunlar o satici hakkında sana referans olacaktır
ben telefon alirken daima hepsiburada.com dan saticiyi hepsiburada secerim en guvenlisi bu bence