UnFrGvnG
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 989
Arkadaşlar acil yardim edermisiniz lütfen, redmi note 8 pro kullanıyorum arka kameram ters cekiyor neyapmam lazim
Evet ters duruyor, ne olmuş olabilirkiKamera uygulaması ayalarının verilerini temizlemeyi denediniz mi? (Verileri temizlemek için Kamera uygulamasının üzerine basılı tutun. "Uygulama bilgisi/Verileri temizle/Tüm verileri temizle" yolunu izleyin.)
Resim çekerken çekim tuşunun üst tarafında "1X" yazıyor. O yazı ters mi duruyor sizde? Eğer ters duruyorsa sensörle alakalı bir soruna benziyor.
Tüm verileri temizle deersem fotograflar gitmezmiKamera uygulaması ayalarının verilerini temizlemeyi denediniz mi? (Verileri temizlemek için Kamera uygulamasının üzerine basılı tutun. "Uygulama bilgisi/Verileri temizle/Tüm verileri temizle" yolunu izleyin.)
Resim çekerken çekim tuşunun üst tarafında "1X" yazıyor. O yazı ters mi duruyor sizde? Eğer ters duruyorsa sensörle alakalı bir soruna benziyor.
https://c.mi.com/thread-2703810-1-0.html?mobile=no hocam bu size yardımcı olabilirArkadaşlar acil yardim edermisiniz lütfen, redmi note 8 pro kullanıyorum arka kameram ters cekiyor neyapmam lazim
Olmadi malesefhttps://c.mi.com/thread-2703810-1-0.html?mobile=no hocam bu size yardımcı olabilir
Ön kamera değil, arka kamera tersAyarlardan ayna çekim ayarı açık olmasın ayna çekim tersten resimleri gösteriyor
1X yazısı normalde telefonu çevirdiğinizde yer çekimine doğru dönüyor.Evet ters duruyor, ne olmuş olabilirki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüm verileri temizle deersem fotograflar gitmezmi
Neolucak pekiJiroskop sensöründe sorun olabilir
Bana da jiroskop sensörü ile alakalı bir sorun gibi geliyor. Ama yazılımsal falan olabilir mi, bilmiyorum.Jiroskop sensöründe sorun olabilir
Tüm özellikleri sifirladim kamera uygulamsinin duzeldi çok teşekkür ederim hepinizeBana da jiroskop sensörü ile alakalı bir sorun gibi geliyor. Ama yazılımsal falan olabilir mi, bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun. İyi bari, sensörde bir sorun çıkmadan çözmüş oldunuz.Tüm özellikleri sifirladim kamera uygulamsinin duzeldi çok teşekkür ederim hepinize![]()