Kral69
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 40
Redmi 9 64 gblik versiyonunu almayı düşünüyorum oyun vs gunluk islerde kullanicam sizce bu cihaz üzermi
Bütçe ne kadar?Redmi 9 64 gblik versiyonunu almayı düşünüyorum oyun vs gunluk islerde kullanicam sizce bu cihaz üzermi
En fazla 2000Bütçe ne kadar?
2300En fazla 2000
Oyun içinse üzmez ağlatır belki ceza yiyicem ama olsun bari birinin işi görülsün telefoncularda kaçak cihazlar oluyor redmi note 8 pro 9 9s 9 pro 10 10 s 10 pro felan bu cihazlar 2250 2700 arası oluyor redmi 9 dan kat kat daha iyidir İmei işide eski cihazların imei si ile seri yapılıyor yani mesela cihaz redmi note 9 mu imei sorgulattığında gm bilmem ne çıkıyor imei sıkıntısı olursada ( Büyük ihtimalle olmaz ) ücretsiz yapıyorlarRedmi 9 64 gblik versiyonunu almayı düşünüyorum oyun vs gunluk islerde kullanicam sizce bu cihaz üzermi
Kusura bakma çok beklettim dün dediğin gibi note 8 pro sordum yurtdışı olarak 2300 dedi imeide beleş ten atıyorum dedi acaba guvenibilirmiyimOyun içinse üzmez ağlatır belki ceza yiyicem ama olsun bari birinin işi görülsün telefoncularda kaçak cihazlar oluyor redmi note 8 pro 9 9s 9 pro 10 10 s 10 pro felan bu cihazlar 2250 2700 arası oluyor redmi 9 dan kat kat daha iyidir İmei işide eski cihazların imei si ile seri yapılıyor yani mesela cihaz redmi note 9 mu imei sorgulattığında gm bilmem ne çıkıyor imei sıkıntısı olursada ( Büyük ihtimalle olmaz ) ücretsiz yapıyorlar
adam imei garantisi verirse al mesela bozulursa bidaha atacaksa al fiyatı makuldürKusura bakma çok beklettim dün dediğin gibi note 8 pro sordum yurtdışı olarak 2300 dedi imeide beleş ten atıyorum dedi acaba guvenibilirmiyim
İkinci el S9 bak.En fazla 2000
Mesaj otomatik birleştirildi:
2300