Daemøn
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 203
2KBütçeniz ne kadar ve en fazla ne kadar artırabilirsiniz?
O bütçeye meizu x8 ve gm 9 pro'dan başka bir şey düşünmeyin.
Yav Karar Veremiyorum biri Diyor GM 9 Pro Al Biri Redmi 8 Biri Redmi Note 8 Biri Elephone PX Hoşuma Redmone Note 8 Ve Redmi 8 Gitti Alacağım İşte kötümü Bunlar Kötüyse AlmayımO bütçeye meizu x8 ve gm 9 pro'dan başka bir şey düşünmeyin.
Dediğim gibi, bu iki cihazdan başkası işe yaramaz.O bütçeye meizu x8 ve gm 9 pro'dan başka bir şey düşünmeyin.
Bana Şarjı 1 Gün Dayanan Rami En Az 3 GB Olan 2-2.5K Telefon Lazım Önerin var Mı?Dediğim gibi, bu iki cihazdan başkası işe yaramaz.
TCL PlexBana Şarjı 1 Gün Dayanan Rami En Az 3 GB Olan 2-2.5K Telefon Lazım Önerin var Mı?
beynim yandı 6-7 telefon önerisi var ben ne alayım o gm 9 iyi diyo diğeri kötülüyo o redmi iyi diyo diğeri kötülüyo bune abiTCL Plex
6 GB ram
128 GB depolama alanı
NXTvision teknolojisi
6.53 inch punch hole ekran
SONY IMX582 Kamera Sensörü( Mi 9T ile aynı sensör)
84.09 % ekran gövde oranı
SnapDragon 675
NFC
Bütçeniz 2000 tl altı ise meizu x8 veya gm 9 pro öneririm. 2000-2500 ise kesinlikle tcl plex öneririm.beynim yandı 6-7 telefon önerisi var ben ne alayım o gm 9 iyi diyo diğeri kötülüyo o redmi iyi diyo diğeri kötülüyo bune abi
128 gb ne bana 32 olsun yeterBütçeniz 2000 tl altı ise meizu x8 veya gm 9 pro öneririm. 2000-2500 ise kesinlikle tcl plex öneririm.
O iş eskisi gibi değil, fotoğraf ve uygulamaların kapladığı alan arttı standart bir kullanıcı için bile en az 64 gb gerekli.128 gb ne bana 32 olsun yeter
ben zaten foto çekinmiyorum şimdiki telefonum 16 gb ve 2 gb yer var memnunum 3 yıllık telefon yeni alacağım bana 32 yeter fazlası zararO iş eskisi gibi değil, fotoğraf ve uygulamaların kapladığı alan arttı standart bir kullanıcı için bile en az 64 gb gerekli.
Beni dinleyin, almayın. O cihazın hak ettiği para en fazla 1000 tl. 5000 mAh çok iyi gibi gözükse de hızlı şarj özelliği yok. Yani en az 2, 2.5 saat şarj etmeniz gerekecek. Performans konusunda gerçekten yerlerde. 2016 yılında çıkan j7 prime ile aynı performansı sunuyor. Kamera konusuna hiç değinmiyorum, malzeme kalitesi de yerlerde. Alırsanız pişman olursunuzben zaten foto çekinmiyorum şimdiki telefonum 16 gb ve 2 gb yer var memnunum 3 yıllık telefon yeni alacağım bana 32 yeter fazlası zarar
Ben Bilmem Ya Redmi 8 32 GB Alacağım Yada Redmi Note 8 32 GB Alacağım Bana Müzik Açın 1-2 Saatde Oyun Oynayım Tamam Yeter Foto için Almıyom ZatenBeni dinleyin, almayın. O cihazın hak ettiği para en fazla 1000 tl. 5000 mAh çok iyi gibi gözükse de hızlı şarj özelliği yok. Yani en az 2, 2.5 saat şarj etmeniz gerekecek. Performans konusunda gerçekten yerlerde. 2016 yılında çıkan j7 prime ile aynı performansı sunuyor. Kamera konusuna hiç değinmiyorum, malzeme kalitesi de yerlerde. Alırsanız pişman olursunuz
Diyecek bir şey bulamıyorum, keşke vaktimi harcamasaydım. Gerçekten pişman olursunuz, ayrıca o telefon max. 1000 tl hakediyor.Ben Bilmem Ya Redmi 8 32 GB Alacağım Yada Redmi Note 8 32 GB Alacağım Bana Müzik Açın 1-2 Saatde Oyun Oynayım Tamam Yeter Foto için Almıyom Zaten
Tamam Da Güzel Telefon Varmı Önerirmisin Redminin YerineDiyecek bir şey bulamıyorum, keşke vaktimi harcamasaydım. Gerçekten pişman olursunuz, ayrıca o telefon max. 1000 tl hakediyor.
Arkadaşım önerdim tcl plex'i, fazla özellik neden sizi korkutuyor ? Redmi note 9 128 gb bakabilirsiniz, 1800 tl'ye gm 9 pro.. bu cihazların hiçbiri pişman etmez.Tamam Da Güzel Telefon Varmı Önerirmisin Redminin Yerine
Nedenmi Korkutuyor Çok Pahalı Çok Gm 9 Pro ısınıyor Kötü Diyenler VarArkadaşım önerdim tcl plex'i, fazla özellik neden sizi korkutuyor ? Redmi note 9 128 gb bakabilirsiniz, 1800 tl'ye gm 9 pro.. bu cihazların hiçbiri pişman etmez.
Bencede tcl plex daha iyi olabilirNedenmi Korkutuyor Çok Pahalı Çok Gm 9 Pro ısınıyor Kötü Diyenler Var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınır Mı? Redmi 8
Bütçe Sıkıntı 2000-2500 ArasıBencede tcl plex daha iyi olabilir
Uzunca açıkladım. Redmi 8 A LIN MAZ. Önerdiğim cihazlardan kafanıza yatanı alabilirsiniz. Hepsi memnun eder, ayrıca ancak telefonu çok yorarsanız dediğiniz sorunlar olur.Beni dinleyin, almayın. O cihazın hak ettiği para en fazla 1000 tl. 5000 mAh çok iyi gibi gözükse de hızlı şarj özelliği yok. Yani en az 2, 2.5 saat şarj etmeniz gerekecek. Performans konusunda gerçekten yerlerde. 2016 yılında çıkan j7 prime ile aynı performansı sunuyor. Kamera konusuna hiç değinmiyorum, malzeme kalitesi de yerlerde. Alırsanız pişman olursunuz
İnternette 2500'e satılıyor. Hepsiburada ve Amazon'a güvenebilirsiniz.Bütçe Sıkıntı 2000-2500 Arası
Reis GM 9 Pro Alayım Mı Şarjı 1 Gün Gider Mi? Sadece 1-2 Saat Oyun Oynarım En Fazla Ve Müzik DinlerimUzunca açıkladım. Redmi 8 A LIN MAZ. Önerdiğim cihazlardan kafanıza yatanı alabilirsiniz. Hepsi memnun eder, ayrıca ancak telefonu çok yorarsanız dediğiniz sorunlar olur.
1500-2000 Arası Şarjı 1 Gün Dayanan Rami En az 3 GB Ram Olan Bir Telefon Alacağım GM 9 Pro Uygun Mu?İnternette 2500'e satılıyor. Hepsiburada ve Amazon'a güvenebilirsiniz.
kanka bence üstüne biraz daha ekleyip Redmi Note 8 64GB alabilirsin ben 16 mart gibi aldım gayet memnunum hiç ısınmıyor bile oyun oynayan biri değilim sarjı 100 de 1.5 gün gidiyor
Tamam Almıcam GM 9 Pro 1 Sene Sonra Bozuluyormuş Redmi 8 32 GB Alacağımkanka bence üstüne biraz daha ekleyip Redmi Note 8 64GB alabilirsin ben 16 mart gibi aldım gayet memnunum hiç ısınmıyor bile oyun oynayan biri değilim sarjı 100 de 1.5 gün gidiyor
2 Ben Redmi 8 32 GB Alacağım Amazonda 2032 TL Baya UygunBütçe ne kadar 2 mi 2.5 mu önce buna bir karar ver.
Uygun değil kardeşim o telefon 1200'e satılıyordu meizu x8 gibi bie canavar var o fiyata..2 Ben Redmi 8 32 GB Alacağım Amazonda 2032 TL Baya Uygun
2 Ben Redmi 8 32 GB Alacağım Amazonda 2032 TL Baya Uygun