Redhack bombayı patlatıyor!

Reaksiyon puanı
31
Son günlerde düzenlediği siber saldırılarla gündemden düşmeyen Redhack adlı hacker grubu sinemaya taşınıyor

Bağımsız Sinema Merkezi adlı oluşum tarafından gerçekleştirilen ve siber aktivizmi konu alan film Redhack ve eylemlerini de konu alıyor. Yönetmenliğini Musfafa Kemal Aybastı'nın yaptığı 'Red!' adlı film 15 Şubat 2013 'te izleyici ile buluşacak

Konusunu çok sayıda uzmanın da katkılarıyla kapsamlı şekilde ele alma iddiasını taşıyan 'Red!' filmi, RedHack'i ve eylemlerini de farklı açılardan inceliyor.
QzxbG.jpg

[video=youtube;RiBaeMQ3vxY]http://www.youtube.com/watch?v=RiBaeMQ3vxY[/video]
gazetevatan.com

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yorumum sadece sudur;
Ilginc olacak..

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ilginç bir şey ... demokrasi mi dersin baş kaldırmak mı dersin ??? sorularla dolu bir dönemin büyük sorunlarından birisi bakalım ne olacak

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
İlginç bi film olcak :) süreside yeterli bence :P

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Uplink adlı bir hacker similasyon oyunu vardı. Yenisi çıkıyor mu , çıktı mı bilmiyorum ama sıradan olsa da çok hoşuma gitmişti.
Film de sıradan olur gibime geliyor ama hoşuma gidecek bu da :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
556
terörün, mafyalaşmanın, yasa dışı örgütlenmenin sanal boyutu. bazen canımızı sıkan siteleri hackledikleri için nabzımıza şerbet gibi geliyor ama bu gerçeği değiştirmez. her çeşit suç ile ilgili piyasada onlarca film mevcut, çıkarsa bu filmi de izlerim, ama diğerlerinde olduğu gibi sadece orada kalır.

ancak yorumlarda görüyorum ki bazıları için orada kalmıyor. ben başka hiç bir yasa dışı suç ve suçlunun, yasalara uyan sıradan insanlarca bu denli benimsenip sahip çıkıldığını görmedim.

Sır Üstadı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özgürlük eşitlik adalet sosyal hak derken insanlara zarar veren gruplara teveccüh edenler verilen zararı göremiyorlar.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yeni fragman çıkmış, kesinlikle izleyeceğim!

[video=youtube;hvW9ZqjuEBM]http://www.youtube.com/watch?v=hvW9ZqjuEBM[/video]

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Eğer birilerinin piyonu olmadan bu tavırlarıyla devam ederlerse, çok iyi bir örgütlenme.

Fakat Anonymouse gibi birilerinin, gizli örgütlerin piyonu olurlarsa...

Film belgesel tadında olcak sanırım. Amaçlarını yaptıklarını vs anlatıcaklar.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Facebook'ta sayfalarından birinde gördüm bu bağımsız sinema şeysi filmi izlemek isteyipte imkanı olmayanlara yardımcı oluyormuş galiba..