Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad Ön ödemeli %10 indirimli

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
header_292x136.jpg

Nihayet Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad için ön ödeme başladı. 30 Ağustos 2011 de çıkması beklenen oyun steam üzerinden  indirim ile ön ödeme alımı başladı.
Oyun vanilya ve deluxe şeklinde 2 farklı paket olarak satışa sunuldu.
Vanilya paket 39.99 $ dan 35.99$ a düştü. Ayrıca vanilya paketi ön ödemeli alanlar Kar98 bayonet ve 9130 Nagant bayonet silahlarına sahip olacaklar.
page_banner_guns.png

Buna ilave olarak Alman ve rus oyun içi özel rozetlere de sahip olacaklar.
page_banner_badges.png

Deluxe paket fiyatı ise 49.99$ dan 44.99$ a düştü. Deluxe paket vanilya pakete ek olarak G41 Sniper, MKB42, AVT40, SVT40 Sniper silahlarına sahip olacaklar.
page_banner_Exclusive_guns.png

Buna ek olarakta team fortress 2 oyunundan 2 adet şapkaya ve killing floor oyunundan 2 adet karakter tipine sahip olacaklar.

page_banner_Exclusive_hats.png
page_banner_Exclusive_soldiers.png

Siz Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad oyununu bekliyormuydunuz ? Ön ödemeli almayı düşünüyorsunuz ?

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Uyarımızı yapalım bu oyun sadece ve sadece hardcore kesme hitap ediyor.neo gamersanız sakın dokunmayın ...

Ben sadece camp modunu istiyorum.Haberin vardır.Kamp modunda nazi de olabileceğiz...

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Uyarımızı yapalım bu oyun sadece ve sadece hardcore kesme hitap ediyor.neo gamersanız sakın dokunmayın ...

Ben sadece camp modunu istiyorum.Haberin vardır.Kamp modunda nazi de olabileceğiz...

Evette ben tank olayına hasta oldum. Söylenenler doğruysa standart wasd ile tank kullanma olayı olmayacak bir simulasyon gibi olacak. Biri yön verecek biri torpido kısmına bakacak falan beya bir enteresan oyun.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İşte hardcore oyunculara göre.Normal bir COD-BF oyuncusu anlamaz bu oyundan..

---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 00:56 ----------

Sniper kullanımını farkettin mi ?

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
İşte hardcore oyunculara göre.Normal bir COD-BF oyuncusu anlamaz bu oyundan..

---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 00:56 ----------

Sniper kullanımını farkettin mi ?

Etmez miyim :D kaç aydır videolarına bakıyorum :) Dehşet bir şey ya keşke beta testlerine katılabilseydim çok beğendim bu oyunu.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Oyunu eline alınca kamp modunu ilk Nazi olarak mı Rus olarak mı bitireceksin ? :)

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Oyunu eline alınca kamp modunu ilk Nazi olarak mı Rus olarak mı bitireceksin ? :)

Aslında kamp menüsü pek umurumda değil ama büyük olasılıkla nazi olarak bitirim. Nazi olarak oynama şansını pek bulamıyoruz neticede :) Tabi her zaman ki gibi forever multiplayer :D