Red Dead Redemtion 2 Drop sorunu

Bu konuyu okuyanlar

mesutyavuzx

Asistan
Reaksiyon puanı
93
RDR2 100 150 FPS'den aniden 5-10FPS'e düşüp drop yiyor ve bu oynanmayacak derecede oluyor. Darboğaz yapan bir şey mi var acaba? Oyun dosyalarını doğruladım, güncellemeleri kontrol ettim, grafikleri Low-Normal-High ve Ultra her ayarda denedim değişmiyor.
Ekran Kartı: Gigabyte RTX 2060,
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600x,
Ram: Corsair 2x8GB 3200mhz DDR4,
Anakart: B450m S2H.
SSD: 500GB M.2 SSD 1700/1600mb.

mesutyavuzx

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Isınma sorunu olabilir.
Yok efendim bende Geforce Experience programı vardı o güncel ekran kartını bulup kuruyordu. Ben de gidip onu sildim sitesinden ekran kartıma göre olanı buldum ve kurdum resetledim oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Isınma sorunu olabilir.
Lakin elimi kasanın arkasına götürüyorum ısı bayağı geliyor 2 tane fan var kasada yetmiyor mu acaba sisteme

grand_master

Müdavim
Reaksiyon puanı
707
Yok efendim bende Geforce Experience programı vardı o güncel ekran kartını bulup kuruyordu. Ben de gidip onu sildim sitesinden ekran kartıma göre olanı buldum ve kurdum resetledim oldu

Lakin elimi kasanın arkasına götürüyorum ısı bayağı geliyor 2 tane fan var kasada yetmiyor mu acaba sisteme
Olabilir

İsimyok08

Müdavim
Reaksiyon puanı
6,069

Kasanız ne ? İşlemci sıcaklıkları oyun içi ne kadar ? Hangi soğutucuyu kullanıyorsunuz ? Termal macun ne zaman değişildi ?

mesutyavuzx

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Kasanız ne ? İşlemci sıcaklıkları oyun içi ne kadar ? Hangi soğutucuyu kullanıyorsunuz ? Termal macun ne zaman değişildi ?
Güncelleme sorunuymuş efendim, ekran kartı sürücüsünü eski kurmuşum yine de teşekkürler. aklımda tutacağım bir daha yaşarsam dediklerinizi.

Son mesajlar